AŞK BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

AŞK BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

AŞK BEBEĞİ DÜNYAYA GÖZLERİNİ AÇTI

21 Mart 2017 - 09:04

Angelina Jolie ve Brad Pitt ayrılığının nedeni olarak gösterilen Fransız oyuncu Marion Cotillard, her fırsatta aşkını dile getirdiği Guillaume Canet ile ikinci çocuğuna kavuştu.
Dünyaca ünlü Fransız oyuncu Marion Cotillard, hayat arkadaşı Guillaume Canet ile birlikte ikinci çocuğuna kavuştu. Beş yaşında Marcel adında bir oğlu olan 41 yaşındaki Cotillard’ın bir kızı oldu. Brad Pitt ile ‘Allied’ (Müttefik) filminde rol aldıktan sonra Pitt ve Angelina Jolie ayrılığının nedeni olarak gösterilen Cotillard, Canet’ten hamile olduğunu açıklayarak dedikoduları yalanlamıştı. ‘İkinci kadın’ olduğu iddia edilen Cotillard, Instagram hesabından açıklama yayınlayarak “Bu tarz şeylere ciddi olarak yorum yapmazdım ama bu durum sevdiğim insanları ve etkiliyor, konuşmak zorundayım. İlk olarak, çok yıl önce hayatımın erkeğiyle, oğlumuzun ve beklediğimiz bebeğimizin babasıyla tanıştım. O benim aşkım, dostum, ihtiyacım olan tek şey. İkincisi, beni mahvolmuşum gibi gösterenler, çok iyiyim, teşekkür ederim. Bu açıklama üzüntü vermiyor. Her ikisine de derin bir saygı duyduğum Angelina ve Brad için bu fırtınalı anlarda huzuru bulmalarını diliyorum” demişti.

Mutlu olma paradoksu
2007 yılından beri birlikte olan Cotillard ve Canet’in, 2011 yılında ilk çocukları Marcel dünyaya geldi. Cotillard, verdiği bir röportajda, “Hiç bu kadar çok yorulmamıştım. Ama hiç bu kadar çok enerjik olmamıştım. Bu, mutlu olma paradoksu” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x