SINIFTA KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ! WHATSAPP...

SINIFTA KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ! WHATSAPP KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI!

SINIFTA KIZ ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ! WHATSAPP KONUŞMALARI ORTAYA ÇIKTI!

05 Mayıs 2017 - 12:26

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir lise öğrencisi, aynı sınıftaki kız arkadaşını silahla öldürüp intihar girişiminde bulundu.  Acar'ı öldüren H.C.'nin, arkadaşlarıyla WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi'nde, lise öğrencisi H.C. (16)  sabah erken saatlerde geldiği okulda, aralarında problem olduğu öğrenilen kız  arkadaşı Nilüfer Acar'a (16) yanında getirdiği silahla, diğer öğrencilerin  gözleri önünde ateş etti. H.C, daha sonra aynı silahı başına doğrultup, ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. 
Öğretmenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis  ekipleri, Acar'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan H.C ise Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Okuldaki diğer öğrenciler ise evlerine gönderildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

WHATSAPP YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

H.C.'nin okuldaki arkadaşlarıyla kurdukları whatsApp grubunda konuşmaları ortaya çıktı.  H.C. olaydan çok kısa süre önce yazdığı mesajda, "Arkamdan katil demeyin. Kız kendisi istedi. Sınıfa gelip katil olmayı isterdim. Ya da dışarıda seri seri 50-100 kişiyi öldürmek ne güzel olurdu. Ama imkanlar buna el vermiyor. Hem riske de giremem. Hakikat ölümde gizlidir, ölümse hakikatin ta kendisidir. Pazartesi üç beş çiçek koyarsınız sıraya, sonra unutur gidersiniz. Bana kalsa o çiçekleri de koymayın. Neyim varsa, sağa sola dağıtın. Yaşarken işe yaramadım, bari ölünce bir işe yarayayım" dediği öğrenildi.

ARKADAŞLARI ŞOKA GİRİYOR

Bu yazışmaların ardından neye uğradığın şaşıran gruptaki diğer arkadaşları ise, kendi aralarında ne yapacaklarını tartışıyorlar. Kısa süre sonra ise H.C. okula gelerek Nilüfer Acar'ı silahla öldürüp, intihar girişiminde bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x