EMRE BELÖZOĞLU’DAN FLAŞ FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

EMRE BELÖZOĞLU'DAN FLAŞ FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

EMRE BELÖZOĞLU'DAN FLAŞ FENERBAHÇE AÇIKLAMASI!

09 Temmuz 2017 - 20:50

Fenerbahçe sürpriz bir hamle yaptı. Emre Belözoğlu’nu transfer etmek için harekete geçti. Yıldız futbolcu, “Ben Fenerbahçeliyim. Futbolu takımımda bırakmak isterim” dedi
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Medipol Başakşehir foması giyen eski oyuncusu Emre Belözoğlu için sürpriz bir girişimde bulundu. Aracılar vasıtasıyla ilk temasların kurulurken, Emre Belözoğlu da kulübüyle sözleşmesi devam etmesine rağmen Fenerbahçe'ye "hayır" demedi. Fenerbahçeli yönetiminin yöneticilerin ve teknik ekibin de 36 yaşındaki oyuncunun dönüşüne sıcak baktığı, ancak transfer için son kararı Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın vereceği öğrenildi. Deneyimli yıldız, geçen sezon 35'i ilk 11'de olmak üzere 36 resmi maçta görev yapmış ve 6 gol atıp 8 asist yapmıştı. Konuşla ilgili olarak ilk açıklamayı ise Emre Belezoğlu yaptı.

"FUTBOLU FENER'DE BIRAKMAK İSTERİM"

Uıldız futbolcu, "Benim Fenerbahçe'den direkt konuştuğum kimse yok. Bu işin olması için önce Allah'ın sonra Göksel başkanın istemesi lazım. Sonuçta Başakşehir'in de hedefleri var. Çok iyi transferler yapıldı, daha da yapılacak. Ben Fenerbahçeliyim. Bizim gönlümüzde başka bir sevgi yok. Futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum. Bu işler nasip kısmet işleri. Tek endişem, bana en zor zamanımda sahip çıkan Göksel başkanın üzülmesi" ifadesini kullandı

FENERBAHÇE TARAFTARI EMRE'Yİ İSTİYOR

Emre Belözoğlu haberleri Fenerbahçe taraftarını adeta ayağa kaldırdı. Hemen hemen tüm taraftarlar eski kaptanlarını takımda istiyor. Emre transfer olursa kambine satışları patlayabilir.

KOCAMAN İSTİYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, eski öğrencisi Emre Belözoğlu'nu takımının lideri yapmak istiyor. Kocaman isteyince yönetim de harekete geçti.Fenerbahçe golcü transferini bitirmekte kararlı. Sarı-Lacivertliler, Arsenal'in İspanyol forveti Lucas Perez'i transfer etmek için Ada'ya hareket etti. İngiltere'de Arsenal ile pazarlık masasında olan Fenerbahçe, 28 yaşındaki golcüyü transfer etmeye çok yakın. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın alınmasını özellikle istediği İspanyol forvet, Alexandre Lacazette'nin transferi sonrası kulübüyle bağlarını koparmayı düşünüyor.

GİTMEYİ KAFASINA KOYDU

28 yaşındaki Perez, Lacazette transfer olmadan önce Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyordu. Ancak transfer gerçekleşince Ada'dan ayrılmayı kafasına koydu. Menajerine tam yetki veren golcü futbolcu, Fenerbahçe Yönetimi'nin transfer isteğine de olumlu cevap verdi.

BİR GOLCÜ DAHA ALACAK

Fenerbahçe, bonservisi 15 milyon Euro olan İspanyol golcüyü kiralama yoluyla kadrosuna katmayı düşünüyor. Finansal fair-play gereği kiralama seçeneğini tercih edecek Fener, oyuncuya vereceği yıllık ücreti düşürmek istiyor. Fenerbahçe Yönetimi'nin birkaç gün daha İngiltere'de kalacağı ve transferi sonuçlandırarak İstanbul'a döneceği öğrenildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin bu süre içinde sürekli Aykut Kocaman ile telefon görüşmesi yaptığı da bildirildi. Sarı-Lacivertliler, Perez dışında bir golcü daha alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x