BÜYÜK OPERASYON DEVAM EDİYOR!

BÜYÜK OPERASYON DEVAM EDİYOR!

BÜYÜK OPERASYON DEVAM EDİYOR!

29 Mayıs 2017 - 15:09

Lice, Hazro, Kocaköy ve Dicle ilçelerinde düzenlenen operasyona helikopterler de destek veriyor. Askerin gözü haline gelen dronelerin de kullanıldığı operasyon bölgesine giriş çıkışlar yasaklandı. Yoldan geçen araçların teker teker arandığı Diyarbakır-Bingöl karayolunda asker kuş uçurtmuyor
Diyarbakır’ın Lice, Hazro, Kocaköy ve Dicle ilçelerinde önceki gün başlatılan operasyon tüm hızıyla devam ediyor. Helikopterlerin de destek verdiği operasyon bölgesinde kuş uçurtulmazken, yoldan geçen araçlar didik didik aranıyor. 

 

  Terör örgütü PKK’ya yönelik, Lice, Hazro, Kocaköy ve Dicle ilçelerine bağlı 59 köy ve mezralarda önceki gün başlatılan hava destekli operasyon devam ediyor. Asker, polis ve güvenlik korucularının da destek verdiği operasyonda güvenlik güçleri bölgede kuş uçurtmuyor. Kocaköy ilçe girişinde konuşlanan askerler, bölgeden geçen araçları didik didik ararken, dronelerle de etrafta yaşanabilecek olumsuz durumları gözlemliyor. Helikopterlerin de havadan destek verdiği operasyonda, sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgelere giriş çıkışlara izin verilmiyor.
  Yol güvenliğini sağlayan askerler, mevzilerinde hazır kıta bekleyerek, gelebilecek saldırılara karşı elleri tetikte bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x