İZMİR’DE İKİNCİ SAĞLIK SKANDALI !

İZMİR’DE İKİNCİ SAĞLIK SKANDALI !

31 Ekim 2016 - 17:39 - Güncelleme: 01 Kasım 2016 - 08:52

İzlenen Haber Gazetesi olarak, haksızlığın, yolsuzluğun, kaçakçılığın karşısında durmaya, tüm karanlıkları aydınlığa çıkartmaya ve siz değerli okuyucularımızla paylaşmaya, hız kesmeden devam ediyoruz.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Özel Gazi Hastanesi'ndeki bir çok yolsuzluk, gazetemizin çalışmaları sonucu resmi kurumlarca belgelenmişti. Mücadelemiz sonuç vermeye başladı ve Gazi Hastanesi'nin çatısında bulunan üç adet kaçak baz istasyonu kaldırıldı. Kaçak ameliyathane, kaçak muayenehane, kaçak kantin, otopark yönetmeliğine ve yangın yönetmeliğine aykırılıkların giderilmesi için yürüttüğümüz çalışmalar ivme kazanarak devam etmekte.

Özel Gazi Hastanesi'ndeki kaçakçılık ile ilgili korkusuzca yürüttüğümüz mücadelemiz, tüm vatandaşlarımıza haksızlığa meydan okuma hususunda örnek teşkil etti ve gazetemize sağlık kurumları ile ilgili ihbarlar artarak gelmeye başladı.

Bu defa da tarafımıza ihbar edilen hastane, yine Ayhan İzzettinoğlu'nun İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı İzmir İli'nden oldu. Konak İlçesi sınırlarında bulunan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi yasal değil mi?

İhbarın üzerine hemen harekete geçen gazetemiz, yetkili merciler ile yazılı iletişime geçerek, ihbarın aslının olup olmadığını araştırıyor. Yaptığımız ilk soruşturmalar neticesinde, Özel Hastaneler Yönetmeliği'nin otopark bulundurma zorunluluğuna uymadığı ortaya çıkmış ve yetkili kurumlar tarafından söz konusu hastaneye, otopark tebligatı düzenlenerek, yasal işlem süreci başlatılmıştır.

Diğer aykırılıklar ile ilgili olarak da, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'ndan cevap yazısı beklenmekte olup, tarafımıza ayrıca bilgi verilecektir.

İşleyen süreç ile ilgili gelişmelerin takipçisi olacak ve sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Suzan aydın
    7 yıl önce

    Sağlık bakanlığı ne yapıyor,seyrediyormu tüm bu olup bitenleri yazıklar olsun,tüyü bitmemiş yetimin hakkı yeniyor,cumhurbaşkanını göreve davet ediyorum

  • Semiha Türk
    7 yıl önce

    Bizi aydınlattığınız için öncelikle çok Teşekkür ederim,bu hastaneye hayatta gitmem artık sağlık bu kadar ucuz değil

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x