O İSİM HAYATA VEDA ETTİ!

O İSİM HAYATA VEDA ETTİ!

O İSİM HAYATA VEDA ETTİ!

24 Şubat 2017 - 22:10

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkan yardımcılarından, Tamiş Uztex Gömlek firmasının kurucusu Yusuf Uz hayatını kaybetti. Uz yarın (cumartesi)  kılınacak cenaze namazının ardından Narlıdere'de toprağa verilecek.
Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Üyesi, Tamiş Uztex Gömlek firmasının kurucusu, Kore Gazisi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkan yardımcılarından 86 yaşındaki Yusuf Uz yaşamını yitirdi.

İzmir'de solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirilen Uz'un cenazesi yarın Alsancak Hocazade Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Aşağı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanlarından Burhan Özfatura, Yusuf Uz ile ağabey- kardeş gibi olduklarını belirterek üzüntüsünü dile getirdi. Yusuf Uz'un İzmir'e önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten Özfatura, "Gerçekten İzmir'e belediye meclis üyesi olarak, Büyükşehir Belediye Başkan vekili olarak, işadamı olarak çok büyük hizmetleri oldu. Çok geniş yürekli, dış görünüşünde otoriter ama pırlanta gibi bir kalbi olan bir ağabeyimizdi. Hakikatten birçok insana reklamını yapmadan babalık yapmıştı. Bir işadamı olarak sadece kendini düşünmez herkese destek olurdu. Allah mekanını cennet eylesin. Ben çok üzüldüm. Tanıyan herkes de aynı duyguları paylaşıyordu. Yusuf Ağabey uzun süredir şirketinde duayen olarak, baba olarak bulunuyordu uzun süredir. İşlerini Mehmet yürütüyordu. Biz her Cuma birbirimizi arardık. Geçen Cuma da aradık gayet neşeli konuştuk. Ölümün ne zaman geleceği belli olmaz, bunu Allah bilir ancak, ani oldu" diye konuştu. 

 

Yüksel Uz ile evli olan Yusuf Uz'un Mehmet Uz ve Çiğdem Sebük adında iki çocuğu vardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x