HALK OYUNLARI EKİBİ SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ !

HALK OYUNLARI EKİBİ SEÇMELERİNE YOĞUN İLGİ !

06 Kasım 2016 - 10:25 - Güncelleme: 06 Kasım 2016 - 10:27

Halk oyunları ekibi seçmelerine yoğun ilgi

Bayraklı Belediyesi, halk oyunları ekipleri için yeni takım arkadaşlarını seçti. Çok sayıda vatandaşın başvuruda bulunduğu seçmeler renkli görüntülere sahne oldu.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen seçmelerde oyuncu adayları performanslarıyla beğeni topladı. Profesyonelleri aratmayan katılımcılar elemelerde renkli görüntüler oluşturdu. Bayraklı'da düzenlenen birçok etkinlikte sahne alacak olan yeni halk oyunları ekipleri seçmelerin ardından çalışmalarına da ara vermeden başladı. Ekipler yurt içi ve yurt dışında yapılacak yarışmalarda da Bayraklı Belediyesi'ni temsil edecek. Halk oyunları eğitmeni Hüseyin Keç yönetiminde çalışan yeni ekipler, yıl boyunca seyirci karşısına çıkarak yine adından söz ettirecek.

BAŞARILARI TESCİLLENDİ

Bayraklı Belediyesi halk oyunları ekibinin başarısının Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nca Eskişehir’de düzenlenen yarışmada tescillendiğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Halk oyunları ekiplerimiz bu yıl da birçok etkinlikte sahneye çıkacak. Yeni ekip üyelerimizi belirledik. Ekibimize taze kan geldi. Düzenlenecek yarışmalarda yine aynı başarıyı yakalayacaklarına inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x