BALTAYLA HASTANE BASAN ŞEHİR EŞKİYALARI YAKALANDI

BALTAYLA HASTANE BASAN ŞEHİR EŞKİYALARI YAKALANDI

BALTAYLA HASTANE BASAN ŞEHİR EŞKİYALARI YAKALANDI

16 Mayıs 2017 - 17:42 - Güncelleme: 16 Mayıs 2017 - 17:48

Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne gelen bir grup, durumu acil olmadığı halde hastalanan yakınlarına öncelik sağlanmadığını iddia ederek hastane görevlilerine baltayla saldırdı. İki güvenlik görevlisinin yaralandığı baltalı saldırı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Saldırgan üç kişi Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandıkları evde kıskıvrak yakalandı.

Arnavutköy'de baltayla Hastane basan şehir eşkiyaları yakalandı. Arnavuktöy Devlet Hastanesi'nin acil servisinde yaşandı. Hastaneye gelen bir grup, durumu acil olmadığı halde rahatsızlanan yakınlarına öncelik sağlanmasını istedi. Fakat görevliler daha acil hastalar olduğunu söyleyince grup ile hastane çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası şahıslar hastaneden ayrıldı. Bir süre sonra aynı şahıslar ellerinde, balta bıçak ve sopalarla hastaneye geldi. Görevlileri baltalarla saldıran şahıslar, ortalığı savaş alanına çevirdi. Görevliler canlarını zor kurtarırken,iki güvenlik görevlisini de yaraladı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

YAKALANDILAR...

Saldırgan üç kişi Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından saklandıkları evde kıskıvrak yakalandı.Baltayı kullanan C.G. ve 3 şehir eşkiyası emniyete götürüldü. Olayda kullanılan baltada evde bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x