EFSANE KULÜP BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

EFSANE KULÜP BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

EFSANE KULÜP BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

22 Ocak 2017 - 12:29

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav 81 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Solunum yetmezliği ve yüksek tansiyon nedeniyle uzun süredir tedavi gören ve gece yarısı geçirdiği beyin kanaması nedeniyle Ankara Güven Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan İlhan Cavcav saat 11.00'da hayata gözlerini yumdu.

1978 yılında Gençlerbirliği Kulübü'ne başkan olan İlhan Cavcav, yaklaşık 40 yıldır Ankara ekibinin başında bulunuyordu.
GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ: "Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet diliyorum. Gençlerbirliği Ailesi ve tüm Spor camiamızın başı sağolsun."

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ: "Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Türk sporunun önemli bir figürü olmasının yanı sıra, duayen bir spor adamı olarak da tarihe adını yazdırmıştır. Son dönemlerde yaşadığı sağlık sorunlarına karşın, spora hizmete devam etmekten çekinmeyen Cavcav, Gençlerbirliği'ne de hayatını adayarak saygıyı hak etmiştir. Merhum İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve Gençlerbirliği camiasına başsağlığı dileriz. Saygılarımızla..."

FENERBAHÇE KULÜBÜ: "Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav'ın, geçirdiği beyin kanaması sonucunda vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sayın İlhan Cavcav’a Allah’tan rahmet, başta Cavcav Ailesi ve Gençlerbirliği Spor Kulübü olmak üzere merhumun tüm yakınları ve Türk Sporu'na baş sağlığı dileriz."

GALATASARAY KULÜBÜ: "İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine, Gençlerbirliği Camiası'na ve Türk sporuna başsağlığı diliyoruz."

TRABZONSPOR KULÜBÜ: "Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk futboluna gerek futbolcu gerek yönetici olarak uzun yıllar hizmet eden; 1981’de ikinci kez Gençlerbirliği’nin başına geçtiğinden beri kulübün kurumsal ve sportif gelişimine ömrünü adayan değerli futbol insanı İlhan Cavcav’ı Türk spor kamuoyu asla unutmayacaktır. Sayın İlhan Cavcav’a Allah’tan rahmet, başta Gençlerbirliği Spor Kulübü olmak üzere, ailesi, sevenleri ve spor camiamıza başsağlığı diliyoruz."

BURSASPOR KULÜBÜ: "İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine, Gençlerbirliği Kulübü camiasına sabır ve başsağlığı dileriz."

GALATASARAY BAŞKANI DURSUN ÖZBEK: "İlhan Cavcav'ın yokluğunu hissedeceğiz. İki hafta önce kendisini ziyaret ettim, kötü hissediyordu."

FATİH TERİM: "İlhan ağabey, hepimizin çok sevdiği, saydığı bir ağabeymizdi. Bir kulübü uzun yıllar ayakta tutabilmek çok kolay bir şey değil. İlhan Cavcav kötü günlerde arayan birisiydi. İlhan ağabeyi ben de çok arayacağım, Türk futbolu da çok arayacak."

BURAK YILMAZ: "Büyük Başkan İlhan Cavcav,Başımız Sağolsun..."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x