CHP’YE ÖNCE TEBRİK SONRA ELEŞTİRİ

CHP’YE ÖNCE TEBRİK SONRA ELEŞTİRİ

CHP’YE ÖNCE TEBRİK SONRA ELEŞTİRİ

26 Aralık 2016 - 12:53

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önceki gün Ankara’daki basın toplantısında CHP’nin 3 Aralık’taki Adana mitinginin de aralarında olduğu bazı gerekçelerle CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert ifadelerle yüklenirken, söz konusu mitingin hemen ardından Kılıçdaroğlu’nu mitingdeki performansından dolayı tebrik ettiği açıklandı.
Bahçeli önceki gün CHP’ye yönelik sert eleştirilerde bulunurken, “Adana’da FETÖ’cüleri övüp, kalabalıklara alkışlatan CHP mi rejimin bekçisidir? Bu CHP değil midir 2007’deki 367 garabetinin mimarı? Bu CHP değil midir, TBMM’de cumhurbaşkanı seçtirmemenin faili?” ifadesini kullanmıştı. 

‘İktidar telkini’

Kılıçdaroğlu’nun, bazı partililerle; Bahçeli’nin, Adana mitinginden hemen sonra bir şehit cenazesinde karşılaştığı Kılıçdaroğlu’na Adana mitingini anımsatarak hem verdiği mesajlar hem de mitingin kalabalık olması nedeniyle tebriklerini ilettiği bilgisini paylaştığı öğrenildi. CHP kurmayları, “Bahçeli’nin Adana mitinginden hemen sonra Kılıçdaroğlu’nu tebrik etmesine karşın, bu kez eleştiride bulunması iktidardan yönelen bir telkin sonrası yaşanmış olabilir” yorumu yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x