TALİSCA 2 KATINI İSTEDİ

TALİSCA 2 KATINI İSTEDİ

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Anderson Talisca, yeni sezonda siyah-beyazlı kulüpten maaşının 2 katını istedi.

09 Haziran 2017 - 23:50

Beşiktaş Transfer Komitesi yeni dönem için çalışmalara başladı. Başkan Fikret Orman, Transfer Komitesi ve Asbaşkan Umut Güner, siyah beyazlı takımın oyuncularının kulüpleri ile tek tek görüştü.

ZAM İSTİYOR
Fikret Orman, Benfica Kulübü ile her konuda anlaşıp 2 milyon kiralama bedeli konusunda anlaştı ama Talisca, hiç kimsenin beklemediği bir hareket yaptı. Talisca her iki kulübün anlaşmasına rağmen geçen yıl 1 milyon 500 bin euro aldığını belirterek bu sezon takımında şampiyon olmasıyla kendisine zam yapılmasını istedi.

"GEÇEN SEZON ALDIĞIM PARANIN EN AZ İKİ KATINI İSTERİM"
Menajeri aracılığı ile kulübe başvuran Talisca "Geçen yıl kulübün yapılanma dönemiydi ikna oldum. Fakat bu sezon şampiyon olduk ve ben de haklı olarak maaşıma zam isterim. Geçen sezon aldığım paranın en az 2 katını, 3,5 milyon euro isterim" dedi.

YÖNETİM SÜRE İSTEDİ
Siyah beyazlı kulübün yöneticileri ise rakamı çok yüksek bulduklarını belirterek zam yapacaklarını fakat 3,5 milyon Euro verme ihtimallerini çok zor olduğunu ileri sürerek takım içindeki dengeleri koruyacaklarını açıkladılar.
Beşiktaş yönetimi önümüzdeki günlerde Talisca'nın menajeri ile bir araya gelerek orta yolu bulacaklarını belirtirken süre istediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x