MANCHESTER CİTY’DEN AYRILAN CLİCHY İSTANBUL’A GELDİ!

MANCHESTER CİTY'DEN AYRILAN CLİCHY İSTANBUL'A GELDİ!

Manchester City'den ayrılan Clichy İstanbul'a geldi!

04 Temmuz 2017 - 09:01

31 yaşındaki Fransız sol bekSpor Toto Süper Lig'i 2. bitiren ve bugün yeni sezon hazırlıklarına başlayan Medipol Başakşehir, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Medipol Başakşehir, bir süredir transfer gündeminde olan 31 yaşındaki Fransız sol bek Gael Clichy'yi İstanbul'a getirtti. Atatürk Havalimanı'na gelen oyuncuyu, turuncu-lacivertli kulübün yetkilileri karşıladı.

Yarın yapılacak görüşmenin ardından Clichy transferinin neticelendirilmesi bekleniyor. Gael Clichy Medipol Başakşehir'le görüşmek üzere İstanbul'a geldi
BeIN SPORTS'un iddiasına göreyse Clichy kararını İstanbul'da verecek. Fransız futbolcunun kulüp yetkililerine "Sizi ve şehri tanımak, kulübü görmek için geliyorum. Kararımı İstanbul'da vereceğim" dediği öğrenildi. Clichy'nin menajeri, Başakşehirli yıldız Emmanuel Adebayor'un da temsilcisi olan Darren Dein. Başakşehirli yöneticilerin tecrübeli savunmacıyla anlaşarak perşembe günü imza töreni düzenlemek istediği aktarıldı. 

Kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, bu akşam basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve "Şu an 3 transfer yaptık, daha da transfer yapacağız. Kampa gidince hocanın farklı raporları olur, o raporlar doğrultusunda farklı gelişmeler de olabilir. Bir sol bek alma niyetimiz var. Onu takip ediyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

İstanbul ekibi daha önce Eljero Elia, Aurelien Chedjou ve Tunay Torun'u transfer etmişti.
GAEL CLICHY KİMDİR?
Adı: Gael Clichy
Doğum tarihi: 26 Temmuz 1985 (31 yaşında)
Doğduğu il: Toulouse / Fransa
Boyu: 1,76 m
Mevki: Defans - Sol bek
Ayak: Sol ayak
Güncel piyasa değeri: 7 milyon Euro
Son sezon istatistikleri: 39 maç 2 gol 2 sarı kart
Oynadığı kulüpler: Cannes, Arsenal, Manchester City 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x