MÜCEVHER ÇALAN KOLOMBİYALILAR TUTUKLANDI!

MÜCEVHER ÇALAN KOLOMBİYALILAR TUTUKLANDI!

MÜCEVHER ÇALAN KOLOMBİYALILAR TUTUKLANDI!

13 Kasım 2017 - 12:45

Kolombiya uyruklu 4 kişi, Ankara'dan İstanbul'a mücevher  sevkiyatı yapan kişiden bir milyon dolar değerinde mücevher ile 25 bin dolar  çaldıkları gerekçesiyle tutuklandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 3 Kasım'da Ankara'dan İstanbul'a  özel aracı ile mücevher sevkiyatı yapan bir kuyumcu, yol üzerindeki bir dinlenme  tesisinde mola verdi. Kuyumcuyu Ankara'dan itibaren takibe aldıkları belirlenen  Kolombiya uyruklu 4 kişi, Otomobilin camını kırarak 1 milyon dolar değerindeki  mücevher ve 25 bin dolar nakit parayı alarak olay yerinden kaçtı.
Ankara Hırsızlık büro ekipleri, dinlenme tesisinin kamera  görüntülerini inceleyerek ev ve otomobil kiraladıkları belirlenen hırsızlık  zanlılarının adresine operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan German Bernal Huertas, Ernesto Mesa, Julian Zapata  Martinez, Liliana Gomez Osma, Emniyetteki sorgularında olayı itiraf etti.

Zanlıların evinde yapılan aramada, çalınan mücevherlerle 3 bin 200  lira, 2 bin 505 dolar, 250 avro, 4 cep telefonu, 2 navigasyon cihazı, 3 sim kart,  bir flashdisk, lastik patlatmada kullanılan özel yapım metal aparatlar ele  geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 zanlı, sevk edildikleri mahkemece  tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x