ORTALIK KARIŞTI! ŞEYMA SUBAŞI’DAN AHMET HAKAN’A SERT TEPKİ!

ORTALIK KARIŞTI! ŞEYMA SUBAŞI'DAN AHMET HAKAN'A SERT TEPKİ!

ORTALIK KARIŞTI! ŞEYMA SUBAŞI'DAN AHMET HAKAN'A SERT TEPKİ!

27 Haziran 2017 - 13:49

Bugünkü yazısında kendisini eleştiren Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap veren Şeyma Subaşı "Sana ne, size ne?" ifadesini kullandı.
Eylül ayında Acun Ilıcalı ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı'nın dün Hürriyet gazetesine vermiş olduğu röportaj büyük ses getirdi. Röportajda sorulara içtenlikle cevap veren Subaşı, "Namaz kılarken çok ağladım, şu an tabii bu sosyallikte kılamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.
ŞEYMA SUBAŞI'DAN AHMET HAKAN'A SERT CEVAP
Bugünkü köşesinde Şeyma Subaşı'nın röportajına yer veren Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan "Sinir bile olamıyorsun. Ne sinir olması! Basbayağı eğleniyorsun" ifadeleriyle tartışmalara dahil oldu.
Çok geçmeden Instagram hesabından "Ahmet Hakan'a cevap" başlıklı uzun bir yazı paylaşan Şeyma Subaşı da özetle "Sana ne, size ne" diyerek Hürriyet yazarına sert bir üslupla cevap verdi.
İşte Şeyma Şubaşı'nın Ahmet Hakan'a verdiği cevap;

"Ahmet Bey bugünkü yazınızda benden bahsetmişsiniz ve aklınızca beni küçük görmüşsünüz.
Neden? Ne yapmışım?
Değer verdiğim Hürriyet Gazetesi'nin, değer verdiğim sizin gibi bir köşe yazarının röportaj teklifini kabul etmiş, sorularına içten cevaplar vermişim.
Bu arada da bazı cevaplarımda Türkçe yerine İngilizce kelimler kullanmışım, ara sıra da 'ya' diyerek cümleler başlamışım!
Ahmet Bey de bana sinir bile olamamış, hatta pek eğlenmiş. Ne kadar başkasını küçük gören ve kibirli bir tavır. Ahmet Bey, eğer bu yazınızı beni eleştirmek için yazdıysanız, alay etmenize gerek yoktu. Sizce insanların birbirlerinin maddi imkanlarıyla, eğitimleriyle uluorta alay etmeleri, birbirlerini aşağılamaları normal mi?
Daha doğrusu, iyi insanlar bunları yapar mı? Ramazan ayında içki içtiğiniz için size saldıranlara 'Size ne? Kime ne' diye cevap vermiştiniz.
Ben de, iki sayfalık röportajdan bazı cümleleri seçip, beni karalama çabanıza müsadenizle aynı cevabı veriyorum: Size ne? Kime ne? Ama eminim kendinizce mantıklı sebepleriniz vardır, ben yine de size sevgilerimi yolluyorum. Başarılar Ahmet bey."
Ahmet Hakan ne yazmıştı;
Bizim gazetede yayınlanan Şeyma Subaşı röportajına bayıldım.
- İki de bir "Okey'im" demesi...
- "Namaz kılarken çok ağladım, şu an tabii bu sosyallikte kılamıyorum" diye yakınması...
- Ne iş yapıyorsun sorusuna bir türlü cevap verememesi...
- Her cümleye "ya" diye başlaması.
- "Banka hesabı" yerine "Account" demesi...
- "No way" diye ünleme yapması...
Falan...
Öyle efso bir röportaj ki...
Sinir bile olamıyorsun.
Ne sinir olması!
Basbayağı eğleniyorsun işte.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x