FENERBAHÇE FORVET TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

FENERBAHÇE FORVET TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

FENERBAHÇE FORVET TRANSFERİ İÇİN DÜĞMEYE BASTI

11 Temmuz 2017 - 09:35

Yıldırım ile Kocaman arasında gerçekleşen zirvenin ardından harekete geçildi. Sarı-lacivertliler Arsenal’in satışa çıkardığı İspanyol için İngiltere’ye gidiyor

M. EMİN ULUÇ

Valbuena, Dirar, Mehmet Ekici ve Kameni transferiyle takımı takviye eden Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ile Teknik Direktör Aykut Kocaman, dün kulüp binasında takımı masaya yatırdı. Kocaman, öncelikli olarak forvet transferinin çözülmesini isterken takımın son durumu hakkında da rapor verdi. Kocaman’ın ‘Şart’ dediği forvet transfer için de kollar sıvandı. Sarı-lacivertliler bu hafta içerisinde İngiltere’ye çıkarma yapacak. Sarı-lacivertli yönetimin hedefinde ilk sırada Arsenal’in İspanyol golcüsü Lucas Perez yer alıyor. Arsenal, Lacazette transferinin ardından oyuncuyu kampa götürmemişti. 
Alternatifi Batshuayi
Sarı-lacivertlilerin Arsenal’e satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunduğu, İspanya’ya dönmek isteyen Lucas Perez’i de ikna etmeye çalıştığı belirtildi. Yöneticiler, hafta içerisinde Arsenal yöneticileri ve Lucas Perez’in menajeriyle bir araya gelerek transfere nokta koymaya çalışacak. Eğer Perez de bir ilerleme kaydedilemezse rota Chelsea’nin Belçikalı golcüsü Batshuayi’ye dönecek. Sarı-lacivertliler, Belçikalı golcüyü de kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Chelsea’de fazla forma şansı bulamayan Batshuayi’nin de Fenerbahçe’nin teklifine sıcak baktığı belirtildi. 
EN İYİ TEKLİF FENER’DEN
Eski kulübü Deportivo ve Levante’nin de istediği Lucas Perez’e en iyi teklifin Fenerbahçe’den geldiği belirtilirken, sarı-lacivertli ekibin bonuslarla birlikte İspanyol golcüye yıllık 4 milyon avroluk bir ücret teklif ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x