BORNOVA’DA BAŞKANLIK KUPASI HEYECANI SONA ERDİ

BORNOVA’DA BAŞKANLIK KUPASI HEYECANI SONA ERDİ

23 Eylül 2016 - 13:42

Bornova Belediyesi tarafından bu yıl yedincisi Çamdibili Teknik Direktör Tevfik Hastürk Anısı’na düzenlenen Başkanlık Kupası sona erdi. Şampiyon takımların kupalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Kente önemli spor tesisleri kazandırdıklarını söyleyen Başkan Atila, “Amacımız kulüplerimizle birlikte çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak” dedi.

 

Bu yıl Çamdibili Teknik Direktör merhum Tevfik Hastürk Anısı’na düzenlenen Bornova Belediyesi Başkanlık Kupası, Bornova Stadı’nda oynanan final maçları ile sona erdi. 7’incisi gerçekleştirilen organizyonun final maçlarında; Yeşilova Esnafspor’u 2-0 yenen Kanderespor U17, Çiftay Yeşilovaspor’u 3-0’lık skorla geçen İzmirgücü takımı ise U15 kategorisinde şampiyon oldu. Toplam 25 takımın katılımıyla 11 Ağustos’da başlayan ve yaklaşık 1.5 ay süren turnavada dereceye giren takımların kupalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi.

Çocuklarımızın geleceği için

Tüm takımların katılımıyla gerçekleşen ve aynı zamanda 2016 – 2017 sezonun çalışı niteliğindeki kupa töreninde konuşan Başkan Olgun Atila, en önemli yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade ederek, “Bornova Belediyesi olarak amacımız kulüplerimizle birlikte çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak. Hiçbir şey tek başına yapılmıyor. Biz büyük bir aileyiz. Bornovalılardan aldığımız güç ve çocuklarımızın gözlerindeki pırıltı sayesinde daha da azimle çalışıyoruz” dedi.

Tesis yatırımlarımız sürüyor

Bornova’ya önemli spor tesisleri kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Atila, “Anadolu topraklarında futbolun oynadığı ilk kent olarak Doğanlar Stadı’nda profesyonel lig maçlarına ve sahipliği yapmak için gün sayıyoruz. Naldöken’de Bölgesel Amatör Lig standartlarına uygun olarak projelendirdiğimiz sahanın yapımına başladık. Bir sahada Işıkkent’de yapıyoruz. Bu iki tesisi 2017 yılı içinde tamamlayıp hizmete açarak gençlerimize armağan edeceğiz.” diye konuştu. Sadece futbol değil tüm branşlara önem verdiklerini belirten Atila, Atatürk Spor Kompleksi’nin de İzmir’de salon sporları için önemli bir merkez olacağını söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x