ÜNLÜ ŞARKICININ ANNESİYLE ARASINDA SADECE 5 YAŞ VARMIŞ !

ÜNLÜ ŞARKICININ ANNESİYLE ARASINDA SADECE 5 YAŞ VARMIŞ !

19 Mayıs 2016 - 08:48

Şarkıcı Sibel Can'ın yaş küçültme davasında ilginç bir gelişme yaşandı. Ünlü sanatçının annesiyle arasında 5 yaş olduğunu belirten hakim, dönemin mahkemesine isyan etti.

 

Geride bıraktığımız şubat ayında babası Engin Cangüre'nin 31 yıl önce mahkeme kararıyla yaşını büyüttüğü gerekçesiyle  İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvuran  Sibel Can, kayıp olan altı yılını geri kazanmak üzere dava açmıştı.

 

"YASAL OLARAK SAHNEYE ÇIKMASI YASAKTI"

Davanın seyri devam ederken ortaya ilginç bilgiler çıktı. Kayıtlarda 1964 yılında doğduğu görülen Can'ın geride bıraktığımız gün görülen davasına dayısı Ünal Babacan da katıldı. Babacan'ın mahkemede verdiği ifade şu şekilde oldu: "Davacının 1970'li olduğunu kesinlikle biliyorum. Yasal olarak sahneye çıkması yasaktı. Ailesi, doğum tarihini 1964 olarak düzeltmiştir."

 

HAKİM İSYAN ETTİ

Şubat ayından bu yana devam eden davaya bakan hakimin tepkisi ise son derece ilginçti. Dönemin mahkemesi  Sibel Can'ın yaşını altı yıl ileriye alırken annesiyle arasındaki yaş farkını göz ardı etmişti. Bunu fark eden Hakim, "Sibel Can'ın annesiyle arasında 5 yaş fark var. Bu nasıl gözardı edilmiş" diye isyan etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x