CHP’Lİ YILMAZ: BİZİM İÇİN DE ÖNCE VATAN

CHP'Lİ YILMAZ: BİZİM İÇİN DE ÖNCE VATAN

CHP'Lİ YILMAZ: BİZİM İÇİN DE ÖNCE VATAN

03 Eylül 2017 - 16:51

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Öztürk Yılmaz, "Bizim için de önce vatandır. Parti, şahsi çıkarlar sonra gelir." dedi.

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Öztürk Yılmaz,partisince düzenlenen bayramlaşma programına katıldı,  partililerle bayramlaştı. Kurban Bayramı'nın Türkiye açısından olumsuzlukların yaşandığı bir  bayram olduğunu söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:" Biz bundan sonra mücadelemizi daha kararlı  sürdüreceğiz. Daha öz güvenle ve daha kendinden emin şekilde yapmak zorundayız" dedi.

ARKAN'DA ŞİDDET DURMALI

 Arakan ismini halkın yeni duyduğunu ifade eden Yılmaz, söz konusu  bölgede şiddetin bir an önce son bulmasını istedi.   Yılmaz, "Orada bir an önce şiddetin durmasını, çatışmaların durmasını  isteriz. Orada etnik yapısı her ne olursa olsun, inancı her ne olursa olsun,  dünyanın neresinde olursa olsun, insanlara dönük vahşice eylemleri kınarız ve  onun karşısında dururuz." diye konuştu.

 Yılmaz, bölgeye Radikal grupların yerleşmesine de izin verilmemesi  gerektiğine işaret etti. Bayramın önemine vurgu yapan Yılmaz, makul bir dil kullanmak  istediğini belirterek, şöyle devam etti: "Ben şahsen kucaklayıcılığın en büyük değer olduğunu düşünüyorum. Ben  umuyorum bu bayram hepimize iyilikler güzellikler getirir. Osmanlı-Rus savaşında  en büyük savunma hattı olan Ramazan Tabyası'nda, hilali ve yıldızın altında yazan  'önce Vatan' solmuş durumda. Orası Ardahan'ın simgesi. Bizim için de önce  vatandır. Parti, şahsi çıkarlar sonra gelir. Madem önce vatansa oraya yürüyüp o  solukluğu gidermek istiyoruz."      Meclis açıldıktan sonra erken seçimin gündeme gelebileceğini dile  getiren Yılmaz, şimdiden Ardahan'da seçim hazırlıklarının yapılması gerektiğini  kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x