SOLDA YENİ FIRTINA

SOLDA YENİ FIRTINA

Sarı-kırmızılı ekibin, Schalke’yle sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor’un da istediği Eric Maxim Choupo-Moting ile ciddi şekilde ilgilendiği ifade edildi

08 Haziran 2017 - 12:38

Artık transfer piyasası iyiden iyiye canlanırken Galatasaray'da gündeme gelen son isim Schalke 04'ten, Eric Maxim Choupo-Moting oldu. Leipzig ile anlaşan Armindo Bruma'nın yerini doldurmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin, Kamerun asıllı Alman oyuncu ile ciddi bir şekilde ilgilendiği ifade edildi. Schalke'yle sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan oyuncu bir süredir Trabzonspor'la anılırken iki kulübün büyük bir yarış içine girdiği belirtildi. Hızı ve çevikliğiyle bilinen Moting, Bruma'yı aratmayacak nitelikte bir oyuncu... 28 yaşında olan ve tecrübesiyle öne çıkan futbolcunun ayrıca orta sahada ve forvette oynaması da büyük bir avantaj olarak görülüyor.

İMZA PARASI İSTEDİ
Bonservisi elinde bulunan Moting'in menajeriyle ilk görüşmeyi yapan Sportif Direktör Cenk Ergün'ün yıllık 2.5 milyon euro önerdiği ve Galatasaray'ın şimdi yanıt beklediği bildirildi. Öte yandan Almanya'da Hamburg, Nürnberg, Mainz ve Schalke formaları giyen oyuncunun, 1.5 milyon euro da imza parası istediği bildirildi..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x