KONYA’NIN AATIF ISRARI!

KONYA'NIN AATIF ISRARI!

KONYA'NIN AATIF ISRARI!

20 Ağustos 2017 - 23:10

Friday Eze, Malick Evouna ve Filipovic transferleriyle kadrosunu güçlendiren İç Anadolu ekibi, asıl bombayı Fenerbahçeli Aatif’la patlatmaya hazırlanıyor. Antalya’nın da devrede Faslı yıldız Konya’ya yakın

Sezonun başlamasıyla birlikte eksik mevkiiler için düğmeye basan ve hafta içinde takıma 3 yeni isim kazandıran Atiker Konyaspor’un transfer çalışmaları iyice hız kazandı. Hücum hattına iki takviye daha yapacak olan İç Anadolu ekibinin listesinin en başında Fenerbahçe’nin Faslı yıldızı Aatif var. Teknik direktör Aykut Kocaman’dan yeterince şans bulamayan Faslı oyuncunun aldığı teklifleri değerlendirmeye başladığı öğrenilirken Konyaspor’un da bu transferde son derece istekli olduğu bildirildi. Adı, eski hocası Rıza Çalımbay’ın çalıştırdığı Antalyaspor’la da ciddi şekilde anılan başarılı futbolcu,kendisini geçen sezonun devre arasında çok isteyen Konyaspor’a daha yakın. Gençlerbirliği maçı sonrasında Yeşil-Beyazlı idareciler bu transferi gerçekleştirmek adına Fenerbahçe cephesiyle masaya oturacak.

Halil İbrahim yolcu!

Konyaspor’un genç forveti Halil İbrahim Sönmez’le yolların ayrılacağı iddia edildi. Süper Lig’den ve 1. Lig’den çok sayıda teklif alan futbolcunun kararını birkaç güne kadar vereceği gelen haberler arasında. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x