SURVİVOR YENİ BÖLÜM ÖDÜLÜ...DÜN CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

SURVİVOR YENİ BÖLÜM ÖDÜLÜ...DÜN CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

SURVİVOR YENİ BÖLÜM ÖDÜLÜ...DÜN CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

28 Nisan 2017 - 10:48 - Güncelleme: 28 Nisan 2017 - 10:55

Survivor 2017'de bir müthiş ödül daha! (Survivor'da ceza oyununu kim kazandı?)
Survivor'da dün akşam ekrana gelen son bölümünde ceza oyunu için Ünlüler ve Gönüllüler takımı karşı karşıya geldi. Ceza oyununda ikinci turun son mücadelesinde Volkan ile İlhan Mansız karşı karşıya geldi. Elif ile karşılaşan Sema, sayıyı rakibine kaptırınca çılgına döndü. Gönüllüler takımı yarışmayı kazanan taraf oldu. Ayrıca bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Acun Acun Ilıcalı sürpriz bir ödülü daha açıkladı... Ilıcalı: "Sizi buradan alıyoruz...
urvivor 2017'de Şahika'nın gidişiyle birlikte Ünlüler takımı dağıldı. Survivor'da bu akşam ceza oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bu oyunda her şeylerini ortaya koydular. Ceza oyununu kaybeden takım bir sonraki dokunulmazlık oyununa -1 olarak başlayacak. Sete geride başlamanın dezavantajının yanında bir dokunulmazlık oyununda böyle bir ceza geliyor olması yarışmacıları strese soktu. Heyecanın dorukta olduğu Survivor 2017'de ceza oyununu hangi takım kazanacağı ise şimdiden merak konusuydu.

CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ünlüler ve gönüllüler takımında ceza oyunlarının sıkıntısı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı ceza oyunu lafını duyunca suratlarını ekşitiyorlar. Daha önce oynanan ceza oyunlarında takımlar evsiz kalmıştı ve soğuk havada yağmur altında yatmak zorunda kalmışlardı. dün akşam oynanan ceza oyununun kaybedeni ise bütün avantajı kaybedecekti. Oyunu kaybeden takım bu hafta ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarına 1-0 geriden başlayacaklar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x