Galaxy S8’de Mükemmel Sınırsızlık !

Galaxy S8'de Mükemmel Sınırsızlık !

Galaxy S8'de Mükemmel Sınırsızlık !

14 Nisan 2017 - 16:55

Galaxy S'de Mükemmel Sınırsızlık!
Çerçeveleri kaldırılmış, kenarları mükemmel şekilde kavislendirilmiş yepyeni bir ekran... Hayatınızdan sınırları kaldırmak için tasarlanan Galaxy S8, inanılmaz ekranına rağmen elinize rahatça sığar.
Suya dayanıklı tasarım
Galaxy S8'inizin suyla temas etmesinden ya da suya düşmesinden korkmanıza hiç gerek yok. Çünkü mükemmel tasarımıyla suya dayanıklı.
Galaxy S8 sizi gözünüzden tanır
Telefonunuzu tek parmağınızla ya da yüz tanıma özelliğiyle açabilirsiniz. En gizli, en önemli dosyalarınızı İris Tanıma özelliği sayesinde gözlerinizle koruma altına alarak sizden başka kimsenin bu dosyalara erişemeyeceğinden emin olabilirsiniz.
Düşük ışıkta bile daha parlak fotoğraflar
Galaxy S8'in daha fazla ışık sağlayan F1,7 diyafram değerine sahip ön ve arka kamerası ile karanlık ortamlarda daha aydınlık fotoğraflar çekebilirsiniz. Üstelik karanlıkta selfie çekerken ekranı flaş olarak kullanabilir, Güzel Yüz Modu ile yüzünüzü sarı ışıkla aydınlatarak daha doğal selfie'ler yakalayabilirsiniz. Genellikle profesyonel fotoğraf makinelerinde kullanılan 12MP Dual Pixel teknolojisi, daha hızlı otomatik netleme yaparak hiçbir anı kaçırmamanızı sağlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x