ÇOCUĞU DÖVEREK ÖLDÜRDÜ !

ÇOCUĞU DÖVEREK ÖLDÜRDÜ !

ÇOCUĞU DÖVEREK ÖLDÜRDÜ !

26 Ocak 2017 - 16:17

Bolu'da yaşanan çocuk ölümü davasında sona gelindi. Birlikte yaşadığı sevgilisinin yaramazlık yaptığını öne sürdüğü 3 çocuğunu döverek birinin ölümüne yol açtığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Iraklı 22 yaşındaki B.K.N.A.'ya, 16 yıl 3 ay hapis cezası verildi. İyi hal indirimi uygulanan B.K.N.A suçsuz olduğunu söyleyip beraatini istedi.
Olay, 2015 yılı Eylül ayında B.K.N.A. ile 3 çocuk annesi Iraklı S.M.K.A.’nın birlikte oturdukları evde meydana geldi. Eşinden boşanan S.M.K.A. ve B.K.N.A., çocukları eve kilitleyip gezmeye gitti. B.K.N.A., eve döndüklerinden yaramazlık yapan ikizler ile ablalarını iddiaya göre dövdüler. İki sevgili, ikizlerden 4 yaşındaki M.S.A. bayılınca 3 çocuğu da hastaneye götürdü. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen M.S.A., yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki kardeşin de karburgalarında kırık saptandı.


Olayın ardından anne ile sevgilisi gözaltına alındı. Anne serbest bırakılırken, tutuklanan B.K.N.A. hakkında Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'kasten yaralama' ve 'ölüme sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama' suçlarından dava açıldı.

Karar duruşmasında hazır bulunan tutuklu sanık, son sözü sorulması üzerine, "Irak'tan sığınmacı olarak geldim. 1.5 yıldan beri cezaevindeyim. Çocukların hiçbirini dövmedim. Çocukları hastaneye götüren de benim. Buna rağmen uzun süredir tutukluyum. Suçsuzum, beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti suçu işlediğine kanaat getirdiği sanığa iyi hal indirimi de uygulanarak 16 yıl 3 ay hapis cezası ile 12 bin TL adli para cezası verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x