SEKS BAĞIMLILIĞI HAYATINI KARARTTI...

SEKS BAĞIMLILIĞI HAYATINI KARARTTI...

Bağımlılığı süresince defalarca kez ölümden döndü.

11 Kasım 2017 - 22:30

Seks bağımlısı olduğunu iddia eden 4 çocuk annesi kadın 10 yıllık "bağımlılığı" süresince defalarca kez ölümden döndü ancak nişanlısıyla tanışana kadar hem kendisinin hem çocuklarının hayatını cehenneme çevirdi.

Daily Mail'in haberine göre Amerikalı Monique Price, hayatı boyunca 100'den farklı partnerle 1000'den fazla kez cinsel birliktelik yaşadı. 25 yaşındaki kadın ilk cinsel birlikteliğini 14 yaşında yaşadıktan sonra bağımlı oldu.

Monique, sürekli ve düşüncesizce korunmadan seks yaptığı için defalarca kez cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalandı. Hamileyken bile...

4 çocuk annesi kadının hayatı nişanlısı Brandon'la tanıştıktan sonra değişti. Seks bağımlılığına dikkat çekmek için hikayesini anlatan Monique, seks bağımlılığının da tıpkı madde bağımlılığı gibi olduğunu dile getirdi: 

"Birlikte olmak için her şeyi yapıyorsunuz; nasıl elde ettiğiniz veya canınızın acıması önemli değil. Kontrol edilemez bir arzu bütün zihninizi ve vücudunuzu sarıyor. Yaptığımın ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değildim. Sadece kendime değil çocuklarıma da zarar veriyordum. Çocuklarımı uyutup seks yapmak için evden çıkıyordum. Sonra da günlerce gelmiyordum."

Henüz sadece 15 yaşındayken, yaşının 18 olduğunu söyleyerek bir sürü farklı erkekle grup seks yapan Monique, düzenli olarak internetten tanıştığı kendinden yaşça büyük erkeklerle yaşının büyük olduğunu söyleyerek birlikte oldu.

Monique, 4. çocuğuna hamileyken bile kendine hakim olamayıp korunmasız cinsel ilişki yaşayınca hastalık kaptı. Doğmamış bebeğinin hayatını da riske attı.

Hayatının kontrolünü tamamen kaybettiğini söyleyen genç kadın 2016 yılında nişanlısıyla tek gecelik bir ilişki yaşadıktan sonra çıkmaya devam etti. 

Evlenmeye karar veren çift hala birlikteliğini sürdürürken Monique arzusunu bastırmaya çalışıyor. Genç kadın günde en az 6 kez seks yapmak istiyor. Nişanlısı Brandon onu seks bağımlılığından kurtarmak için aşka, mutluluğa ve aileye odaklanmasına yardımcı oluyor. Çift şimdilerde haftada 2 kez cinsel ilişki yaşıyor.

Monique ve nişanlısı Brandon:

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x