SAĞ BEK İÇİN BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR

SAĞ BEK İÇİN BONSERVİS PAZARLIĞI SÜRÜYOR

G.Saray, Deportivo’dan sağ bek Juanfran’la el sıkıştı. 28 yaşındaki İspanyol defans 1.2 milyon euro’ya ‘evet’ dedi. İspanyollarla ise bonservis pazarlığı kıran kırana sürüyor.

14 Haziran 2017 - 12:58

Galatasaray sağ bek mevkisi için İspanya La Liga ekiplerinden Deportivo forması giyen tam adı Juan Francisco Moreno Fuertes olan Juanfran'ı gündemine aldı. Futbolcu için Deportivo takımı 5 milyon euro bonservis bedelinde ısrar ederken, sarı-kırmızılı kurmaylar 28 yaşındaki defansla yıllık 1.2 milyon euro karşılığında 3 yıllık anlaşmaya vardı. İspanya'da Marca Gazetesi de Deportivo'nun sarı-kırmızılı takımın yaptığı 1.2 milyon euro'luk teklifin üzerine çıkamayacağı için oyuncuyu elinde tutmasının zor olacağı bildiriliyor. Juanfran'ın Deportivo'da 500 bin euro'ya oynadığı öğrenildi.

EMRE ÇOLAK DA DEVREYE GİRDİ
Deportivo'nun Juanfran'ın yerini doldurmak için şimdiden sağ bek arayışlarına başladığı belirtilirken, bonservisi konusunda pazarlıkların sürdüğü bildirildi. Oyuncu tarafında G.Saray'ın eski orta sahası Emre Çolak'ın da katkılarıyla herhangi bir sorun yaşanmazken, İspanyolların 2020'ye kadar kontratı olan Juanfran'da 5 milyon euro'da diretmesi pazarlıkları uzattı. Ancak Sportif Direktör Cenk Ergün'ün bonservisi indirmek için kıran kırana bir pazarlığa giriştiği ve kulübü ikna noktasında önemli adımlar atıldığı kaydedildi.

38 MAÇTA 8 ASİST YAPTI
Deportivo La Coruna ile 38 maça çıkan Juanfran, 8 asiste imza attı. Ligde 34, Kral Kupası'nda 4 karşılaşmada forma giyen 1.80 boyundaki defans oyuncusu Lal Liga'da 6 asiste imza attı. 28 yaşındaki tecrübeli futbolcu sağ bek oynamasının yanı sıra ekstra olarak sağ kanatta da görev yapabiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x