BAKIN KİM KAZANDI ?

BAKIN KİM KAZANDI ?

BAKIN KİM KAZANDI ?

29 Ocak 2017 - 20:30

Tüm dünyanın merakla beklediği yaşayan efsaneler maçı, Roger Federer - Rafael Nadal karşılaşması nam-ı diğer "Fedal", İsviçreli Roger Federer'in üstünlüğü ile sonuçlandı. En son 2012 yılında Wimbledon'ı kazanan Federer, Nadal'ı 6-4, 3-6, 6-1, 3-6 ve 6-3'lük setlerle mağlup ederek Avustralya Açık'ı 5'inci kez kazandı.
Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tenis tarihinin en önemli karşılaşmarından biri oynandı. Tenisin efsaneleri Rafael Nadal - Roger Federer arasındaki maç saat TSİ 11.30'da başladı.

Çekişmeli geçen maçta ilk seti Roger Federer 6-4'le aldı. İkinci seti kazanan isim 6-3'le Nadal oldu. 3'üncü sete ağırlığını koyan Ekselansları, toprak kortun kralı Nadal'ı 6-1 gibi net bir set skoruyla adeta korttan sildi. 

Küllerinden doğan Nadal, 4'üncü sete enerjisi ile ağırlığını koydu. Sete çok hızlı başlayan İspanyol raket, 6-3 gibi net bir skorla son maçı son sete taşıdı.

..Ve belki de tenis tarihinin en büyük rekabetinde son set oynandı. Servis kırarak başlayan Rafael Nadal, Roger Federer'in iyi oyununa engel olamadı ve Ekselansları toplamda 18'inci, Avustralya Açık'ta 5'inci Grand Slam zaferine ulaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x