Belediye Başkanı : ’İnsanın ölesi geliyor’

Belediye Başkanı : 'İnsanın ölesi geliyor'

Belediye Başkanı : 'İnsanın ölesi geliyor'

12 Nisan 2017 - 09:52

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir mezarlığında çevre düzenleme çalışmalarıyla ilgili olarak her görenin kendisine "Böyle bir mezarlık olmaz, Allah razı olsun Başkan. İnsanın ölesi geliyor" dediğini söyledi
Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, nisan ayı gündemini görüşüp karara bağlamak için toplandı.
Toplantıda 2017 projelerini anlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehir mezarlığında yapılan çevre düzenleme çalışmalarını anlatırken ilginç açıklamalarda bulundu.
'İNSANIN ÖLESİ GELİYOR' DİYORLAR
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Şehir mezarlığında yaptığımız düzenlemeler, Türkiye'de ilk ve tek olacak. Her gören 'Allah razı olsun Başkan ya, böyle bir mezarlık olmaz. Nasıl güzel oldu, insanın ölesi geliyor' diyor. Gerçekten pırıl pırıl, tertemiz ve çiçek, ağaç kokusuyla bezenmiş bir mezarlık haline getiriyoruz. Herkese, her şehre örnek bir mezarlık olacak" dedi.
BİR KEZ DAHA YAŞANMIŞTI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin geçen kasım ayında Asri Mezarlık'ta yaptığı hizmet binasının açılış töreninde konuşan Vali Seyfettin Azizoğlu da "Arkadaşlar, 'Burası o kadar güzel, nezih bir mekan olmuş ki insanın neredeyse ölesi geliyor' dediler. Ama ben şimdi paltomu çıkaramadım. Hava soğuk, ölmeye de niyetim yok şimdilik" demişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x