BELHANDA YOLA ÇIKTI

BELHANDA YOLA ÇIKTI

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yıldız oyuncu Belhanda'ya kavuşuyor.

29 Haziran 2017 - 12:43

Bir uçak kalkıyor, diğeri iniyor... Şu günlerde Atatürk Havaalanı'nın Dış Hatlar Terminali, Galatasaray'a çalışıyor. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan Cimbom, 'marka' isimlere yönelmişti. Bunlardan biri de Younes Belhanda. Dün Bafetimbi Gomis, İstanbul'a ayak basmıştı bugün de Faslı yıldızın uçağı şehre iniş yapacak. 27 yaşındaki futbolcu havaalanından fotoğraf paylaşarak İstanbul yolcuğuna başladığını duyurdu. Faslı yıldızın saat 16.30'da Atatürk Havaalanı'na gelmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar dün Gomis'i nasıl karşıladıysa aynı şekilde Belhanda için de görkemli bir tören olacak.

ANLAŞMA 4 YILLIK
Younes Belhanda için Galatasaray, kulübü Dinamo Kiev'e 8 milyon euro ödeyecek. Tecrübeli oyuncu böylece Galatasaray tarihinin en pahalı 6. futbolcusu olacak. Faslı futbolcu da yıllık 3 milyon euro alacak. Sağlık kontrollerinin ardından Belhanda kendisini 4 yıllığına sarı-kırmızılılara bağlayan sözleşmenin altına imzayı atacak.

Dün Gomis'i İstanbul'a getiren sarı kırmızılılar bugün de Belhanda'yı getiriyor. Yıldız oyuncunun İstanbul yolculuğuna başladığı fotoğraf sosyal medyaya düştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x