CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAYRAM NAMAZI SONRASI FLAŞ AÇIKLAMA!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM NAMAZI SONRASI FLAŞ AÇIKLAMA!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAYRAM NAMAZI SONRASI FLAŞ AÇIKLAMA!

01 Eylül 2017 - 08:55


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evinin yakınındaki HZ. Ali Camisinde bayram namazını kıldı. Erdoğan'ın cami çıkışında açıklama yaptı.Erdogan, İslam dünyasının bayrama mahsun girdiği belirterek Arakan'daki olaylara değindi.
Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nde bayram namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemi için birliğe vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Ne yazık ki İslam Dünyası bu bayrama çok mahzun giriyor" dedi.

Bayram'ı bayram gibi karşılamamızı engelleyen gelişmeler olduğunu hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arakan olayı özellikle farklı bir felaket içeriyor. Şu anda 20 bine varan insanın Bangladeş'e geçiyor olması ve yüzlerce Müslümanın öldürülmesi tüm insanlığın gözleri önünde oluyor. İİT Dönem Başkanı olarak görüşmeler yaptım" ifadelerini kullandı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bayram Namazı sonrası yaptığı açıklamadan öne çıkan satırlar şöyle:.

Bu Kurban Bayramı'na ne yazık ki İslam dünyası çok mahzun giriyor. Bir tarafta Suriye ve Irak'taki çatışmalar, diğer taraftan Arakan'daki çatışmalar, ülkemizde malum terörle vermekte olduğumuz mücadele... Bunların hepsi ister istemez bayramı bayram gibi karşılamamızı engelleyen gelişmeler olmuştur. Öyle veya böyle tabii ki bizler bu mücadelemizi ülkemizin içerisinde ve sınırlarımızdaki herhangi bir tehdide karşı kararlılıkla sürdüreceğiz..

FRANSA CUMHURBAŞKANI MACRON'UN AÇIKLAMALARI

Doğrusu ben tabii ne demek istediğini çözme noktasında değilim. Onu sayın Macron'dan öğrenmek lazım. Benim bildiğim tek şey var; görüşme talebinde bulunduklarına göre, ben görüşme talebini reddetmeyi arzu etmem. Çünkü dostları çoğaltmak isterim ve bize olumsuz nazarla bakanları da azaltmak isterim..

ABD'YE SERT TEPKİ:

"ABD'NİN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

Amerika'daki bu gelişmeler iyi gelişmeler değildir. Hala bir FETÖ çetesinin koruma altında olduğu bir ülkedir Amerika. Bölücü terör örgütü PKK'nın adeta koruma altında olduğu bir ülke konumuna düşmüştür Amerika. Ben Amerika'nın tüm bu gelişmeler karşısında ne yapmak istediğini anlamakta zorlanıyorum. Bu başlı başına skandaldır. Amerika'da adaletin nasıl çalıştığının çok açık net skandal ifadesidir. BM Genel Kurulu'na gelen misafirleri Amerika Birleşik Devletleri'nin güvenlik ekiplerinin koruma sorumluluğu vardır. Amerika Birleşik Devletleri'nin koruma sorumluluğunu yerine getirmiyorsa orada bize karşı saldırıda bulunan bölücü terör örgütü PKK'nın mensuplarına karşı benim koruma görevlilerim görevini yapmayacak mı?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x