İŞTE O KABİLE ADAYA YAKLAŞAN HERKEZİ ÖLDÜRÜYOR!

İŞTE O KABİLE ADAYA YAKLAŞAN HERKEZİ ÖLDÜRÜYOR!

İŞTE O KABİLE ADAYA YAKLAŞAN HERKEZİ ÖLDÜRÜYOR!

03 Nisan 2017 - 10:39

Hint Okyanusu'ndaki küçük bir adada yaşayan yerli kabile, şimdiye kadar yalnızca birkaç kez ormanın dışına çıktı ve görüntüleri çekildi. Adanın üstünden geçen uçak ve helikopterlere ok fırlatıp taş atmayı biliyorlar, kıyıya yaklaşan iki balıkçıyı öldürdüler.
Onlar, belki de yeryüzünde modern uygarlıktan tamamen habersiz yaşayan son insan topluluğu. Yer, Hint Okyanusu'nun Bengal Körfezi açıklarında yer alan Kuzey Sentinel Adası.

Okyanus ortasıdaki adada yaşayan yerli kabile ile ilk irtibat 1960'larda kuruldu. Ancak şimdiye kadar yalnızca birkaç kez ormanın dışına çıktılar ve kameralara görüntüleri yansıdı.

Adanın üstünden geçen uçak ve helikopterlere ok fırlatıp taş atmayı biliyorlar.

11 yıl önce kıyıya yaklaşan iki balıkçıyı öldürdüler.

Grubun görüntülerinin yer aldığı mini belgesel, video paylaşım sitesi YouTube'da iki milyona yakın insan tarafından izlenmiş durumda. Video görüntülerinde yer alan ses, kabilenin Afrika'dan bölgeye gelen ilk insanlar olduğunu ve bu seyahatin 60 bin yıl önce gerçekleştiğini söylüyor.

ABD New York'un ünlü semti Manhattan büyüklüğündeki adada kaç kişinin yaşadığının bilinmediğini söyleyen anlatıcı, "Düşman ya da dost olmanız onlar için önemli değil, sizi mızraklar ve oklarla karşılıyorlar. Yemek veya kıyafet hediyesi götürmeniz de önemsiz" diyor.

Hindistan hükümeti, yerlilerle irtibat kurmaktan vazgeçti ve adaya ziyareti yasakladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x