EMRE AŞIK’IN EŞİ İLE ABLALARI SOKAKTA BİRBİRİNE GİRDİ!

EMRE AŞIK'IN EŞİ İLE ABLALARI SOKAKTA BİRBİRİNE GİRDİ!

EMRE AŞIK'IN EŞİ İLE ABLALARI SOKAKTA BİRBİRİNE GİRDİ!

09 Temmuz 2017 - 16:26

Gelin-görümce kavgası mahkemeye taşındı. Eski milli futbolcu Emre Aşık, 'Eşim haklı' dedi.
Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık ile 2 mimar görümcesi arasında çıkan kavga nedeniyle karşılıklı açılan kasten yaralama, hakaret ve tehdit davasında, ünlü futbolcu eşini savundu.

Habertürk Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre; eşi Yağmur Aşık ile ablaları arasında çıkan kavganın nedeninin mahkemde anlatan Aşık, "Önceden ablalarım ile ortak iş yapıyordum. Ancak eşim, ablalarımın işyerimizde yapmış oldukları usulsüzlükleri ortaya çıkardı. Bu nedenle eşime, ablalarım kin ve nefret beslemeye başladılar" dedi.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde işletmeci Yağmur Aşık ve 2 görümcesini davalık eden olay şöyle gelişti:
Emre Aşık ve 2 ablasının, ortak oldukları şirkete ait Beyoğlu'ndaki butik otelin gelirinin paylaşımındaki anlaşmazlık nedeniyle arası açıktı. Otele giden Yağmur Aşık ile otelde ofisleri bulunan görümceleri Kıymet ve Aynur Aşık, Taksim'de karşılaştı. Yol ortasında kavgaya dönen tartışma sonunda Yağmur Aşık ile 2 görümcesi birbirlerinden şikayetçi oldu. Savcılık, Yağmur Aşık ile görümceleri Kıymet Aşık ve Aynur Aşık hakkında kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçlarından 7'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x