EN İYİ KEBAPÇI SEÇİLDİ...

EN İYİ KEBAPÇI SEÇİLDİ...

EN İYİ KEBAPÇI SEÇİLDİ...

27 Şubat 2017 - 10:20

Birleşik Krallık'ta kebap sektöründeki en iyilerin belirlendiği Britanya Kebap Ödülleri, Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Westminster Park Plaza Hotel'de düzenlenen Britanya Kebap Ödülleri'nde toplam 11 farklı kategorideki ödüller yüzlerce adayın arasından halk oylaması ile belirlenen kebap endüstrisinde faaliyet gösteren restoranlar ve kebap salonlarına dağıtıldı.
Bu yıl 5'incisinin düzenlendiği ödül törenine milletvekilleri Jo Stevens, Wayne David, Louise Haigh, Paul Scully, Ben Howlett, Andrew Percy, Barry Gardiner, James Davies, Siobhian Mcdonagh, Neil Coyle ve Ruth Cadbury, Lord Ahmad, Haringey Belediye Başkanı Ali Gül Özbek, İngiltere'deki en büyük paket yemek servisi şirketlerinden Just Eat'in direktörü Graham Corfield çok sayıda belediye meclis üyesi, işadamı ve gazeteci katıldı.

SEKTÖR EKONOMİYE 2.8 MİLYAR STERLİN KATKI YAPIYOR

Binden fazla kişinin katıldığı ödül töreninin açılış konuşmasını Kebap Ödülleri'nin kurucusu ve organizatörü aynı zamanda Türkiye Araştırmaları Merkezi Başkanı İbrahim Doğuş yaptı.Doğuş konuşmasında, Britanya'daki kebap endüstrisinin gelişmişliğine dikkat çekerek, düzenledikleri ödül töreninin de sektörün yönünü belirleyen bir organizasyon halini aldığını belirtti. İbrahim Doğuş, kebap endüstirisinin ülke ekonomisine ortalama 2.8 milyar Sterlin katkı sağladığına dikkat çekti.
HER GÜN 1.3 MİLYON KEBAP
Doğuş, ülke genelinde 200 binden fazla istihdam yarattığını ifade ederek son araştırmalara göre Birleşik Krallık'ta her gün 1.3 milyon kebap satıldığını ve 20 binden fazla kebap restoranı olduğunu söyledi. Törende en iyi kebap restoranı İngiltere/Galler/İskoçya/Kuzey İrlanda, Just Eat en iyi paket servis restoranı, en iyi paket servis restoranı, en ekonomik restoran, en iyi seyyar kebapçı, en iyi kalite restoran, en iyi müşteri memnuniyeti, en iyi yeni kebap restoranı, kebap endüstrisine üstün katkıda bulunan işletmeler, en iyi genç şef ve yılın en iyi şefi kategorilerinde ödüller dağıtıldı.

Törende ödüle layık görülen işletmeler ve restoranlar ise şöyle:

En iyi müşteri memnuniyeti ödülü
Köşk Restaurant

En iyi kebap salon ödülü
Pizza King Kebap House

Londra'daki en iyi kebap salonu
Bababoom

Kuzey ve Batı Londra'daki en iyi kebap restoranı ödülü
German Doner Kebap ve Gökyüzü Restaurant

Güney ve Doğu Londra'daki en iyi kebap restoranı ödülü
Efes Brick Lane ve The Meze Restaurant

Endüstriye en çok katkı sağlayan şirket ödülü
Prime Quality Foods

En ekonomik restoran ödülü
The İskele

Yılın en iyi şefi ödülü
Mazlum Demir

En iyi bölgesel kebap evi
Akdeniz Turkish Restaurant ve Meze Mangal Bushey Heath

Just Eat en iyi servis ödülü
Irmak BBQ ve Irmak Döner

Londra dışındaki en iyi restoran ödülü
Elder and Wolf

En iyi kebap seyyar satıcısı ödülü
Atalay Kebap

İskoçya'nın en iyi kebap salonu
Alla Turca

Kuzey İrlanda'nın en iyi kebap salonu
Shpinnx Glengormley

Galler'deki en iyi kebap salonu
Mezza Luna

Ödül töreninin sponsorluğunu İngiltere'nin en yaygın kullanılan paket servis şirketi Just Eat, Cobra, Bira London, Crucial Sauce, Galliard Homes, Big K ve Alton&Co ile Melen London yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x