BAYRAM SONRASI 1 GÜNLÜK DETOKS…

BAYRAM SONRASI 1 GÜNLÜK DETOKS…

BAYRAM SONRASI 1 GÜNLÜK DETOKS…

07 Eylül 2017 - 23:30

Bayram öncesi yapılan tüm uyarılara rağmen her ne kadar dikkat etmeye çalışılsa da ufak tefek kaçamaklar kimi zamanda abarttığımız maalesef ki oluyor. Ancak sizlere tatil sonrası sendromunu azaltmak ve alınan kalorileri hızlı bir şekilde yakmak için bir günlük detoks önereceğiz. İşte bayram sonrası uygulayacağınız 1 günlük detoks…

Bayram sonrası alınan kalorileri hızlı bir şekilde yakmak için ve daha dinç bir şekilde yaşamınızı sürdürebilmeniz için sizlere etkili bir detoks önerimiz var. İşte bayram sonrası hızlı bir şekilde kalori yakmanızı sağlayacak detoks önerisi…

Sabah uyandığınızda…

Bir bardak suyun içerisine bir dilim limon atın. Eğer herhangi bir mide sorununuz yoksa içerisine bir tatlı kaşığı sirke ekleyin.

Böylece birikmiş olan toksinleri atmanızı hızlandırabilirsiniz.

Kahvaltı menüsünde…

Hafif bir kahvaltı menüsünün yanında menünüze 3 adet cevizli kayısı ekleyin. Kayısıyı keserek içerisine ceviz koyabilirsiniz. Böylelikle hem sindirim sisteminiz hızlanacak, hem de cevizdeki vitamin ve mineraller sayesinde sağlıklı beslenmiş olacaksınız. 

Ara öğünlerde…

Aralarda mutlaka zencefil, rezene, meyan kökü, ada çayı, yeşil çay gibi bitki çaylarını şekersiz olarak için.

Akşam yemeklerinde…

Akşam yemeklerinde çorba olarak sebze çorbası ve yağsız ızgara yemeklerini tercih edin.  Aynı zamanda yemeklerinizin yanında ortadan ikiye bölünmüş ve üzerine kekik ve zeytinyağı dökülmüş domates tüketin.
Aynı zamanda yemeklerde sarımsak ve zeytinyağı eklenmiş brokoli iyi bir kalsiyum kaynağıdır.

Boron içeriği ile vücudun doğal kalsiyum metabolizmasına yardımcı karnabahar da aynı şekilde sarımsak ve zeytinyağı ile birlikte iyi bir antikanserojen besindir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x