BAGAJ CİNAYETİNDE ŞOK İFADE !

BAGAJ CİNAYETİNDE ŞOK İFADE !

11 Kasım 2016 - 11:37

Silifke ilçesinde 29 Ekim’de bir petrol istasyonunda otomobilinin bagajındaki Ali Özcan’ı (29) öldüren Şahin Tut (49), aynı gün polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Tutuklanan Şahin Tut olay gününü anlatırken,

"Alkol aldıktan sonra yolda Ali Özcan ile karşılaştım. Kendisiyle bu konuları konuşmak istedim. O sırada kendisi bana ’Avradına sahip çıksaydın pezevenk’ dedi. Ben de Ali Özcan’a kızıp tüfeğin dipçiğiyle alnına dört sefer vurdum, sendeledi. Yerden taş almak isterken yine tüfeğin dipçiğiyle ensesine vurdum ve bayıldı. Arabamın bagajına koydum. Eşimin işyerine gittim ve aldım. Ali’yi de alıp Gülnar’daki bağ evine götürüp yüzleştireceğimi söyledim."
 

'GÖREVLİ BAGAJDAN SES GELDİĞİNİ FARK ETTİ'


Yolda akaryakıt istasyona girdim ve benzin alırken görevli bagajdan ses geldiğini anladı, benzin vermeden kaçtı. Ben de görevliye namus meselesi olduğunu söyledim. Bagajdaki Ali bagajın kapağını açtı, elinde levye vardı. Onu etkisiz hale getireyim düşüncesiyle araçtan av tüfeğini alıp 4 kez sıktım. Sonra bagajı kapatıp Erdemli istikametine dönüş yaptım. Benim amacım karakola gidip durumu anlatmaktı. Üzerime atılan suçlamayı kabul ediyorum, ancak kesinlikle öldürmek gibi bir amacım yoktu. Ali Özcan’ı tek başıma öldürdüm." dedi.

Olayın ardından gözaltına alınan ve denetimli seferberlikle serbest bırakılan 2 çocuk annesi Zeynep Tut ise olayı şöyle anlattı:



"'BENİM KARIM OLACAKSIN KOCANDAN BOŞANACAKSIN' DİYORDU"



"Ali’yi bakkal dükkanından yaptığı alışverişlerle tanıdım. Sonra numaramı Ömer C.’ye vermiş. Evliliğim çok sorunlu olduğu için bir dönem Ömer ile telefonda konuştum. O dönemde Ömer’e 15 bin TL verdim ama bana geri ödemedi. ’Benim karım olacaksın kocandan boşanacaksın’ diyordu. Ömer’in yaptığı baskılara dayanamadım, kocamdan boşanmak ve Ömer ile evlenmek için boşanma dilekçesi verdim.
 

'BANA TECAVÜZ ETTİKLERİNİ SÖYLEDİLER'

Ömer bana boşanma dilekçesi imzalatırken, tapuları koruma altına aldıklarını söyleyerek üstüme olan 2 tane daireyi arkadaşının üzerine devrettirdi. Ömer beni aradı, bir restoranda yemek yemeye gittik. Bu yemek sırasında bana meyve kokteyli söylediler. Ben bu içeceği içtiğimde kendimden geçmişim, uyandığımda bir pansiyon odasındaydım, yanımda Ömer vardı. Ali ve Ömer bana ellerinde videolarım olduğunu, bana tecavüz ettiklerini söyledi. Ali de daha sonra ’Seni Ömer’e 200 bin TL’ye sattım’ dedi." diye konuştu.

Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısı soruşturmasını sürdürüyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x