ARDA YENİDEN MİLLİ TAKIMDA! ÇÜNKÜ...

ARDA YENİDEN MİLLİ TAKIMDA! ÇÜNKÜ...

06 Kasım 2016 - 09:15

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Euro 2016’dan bu yana şans tanımadığı Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ü Kosova kadrosuna aldı. Başakşehir’den de dört isim listeye girdi.
Milli Takım’ın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda 12 Kasım Cumartesi günü Antalya’da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı.

Türkiye Futbol Direktörü sürpriz bir kararla, EURO 2016’dan bu yana kadroya almadığı ve aralarında prim tartışması yaşandığı iddia edilen Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’ü bu kez listesine soktu.
Terim’in bu kararında Arda Turan’la aralarında geçen telefon görüşmesi etkili oldu. Türk futbolunun önde gelen isimlerinden birinin ara buluculuğuyla Arda, Terim’i aradı. Sıcak geçen görüşmede Arda ikinci kez dede olan hocasını da tebrik ederken, Terim’e olan saygısını yineledi.
Tecrübeli çalıştırıcı da büyüklüğünü göstererek Galatasaray’dan da talebesi olan yıldız oyuncuyu kadroya çağırdı. Bu gelişme, geçtiğimiz günlerde Terim’den görev beklediğini beyan eden Burak Yılmaz’la Selçuk İnan ve Gökhan Gönül’e de yaradı.
Arda da, Milli Takım kadrosu açıklanmadan kısa bir süre önce Instagram hesabından, “Hocamızla konuştuk ülkemiz için yeniden hepberaberiz inşallah...” notuyla paylaştığı fotoğrafla yeniden ay yıldızlılara döndüğünü duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x