ARDA TURAN’DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER...

ARDA TURAN'DAN ÇOK KONUŞULACAK SÖZLER...

"PASPASÇI BİLE OLURUM"

24 Mart 2017 - 11:41 - Güncelleme: 24 Mart 2017 - 11:47

Barcelona'da forma giyen milli yıldızımız Arda Turan, Fanatik'e konuştu. İşte Arda Turan röportajının üçüncü bölümü...
Finlandiya ile çok kritik bir maça çıkacak olan millilerin hücum hattındaki en önemli kozlarından biri olan kaptan Arda Turan için de bugün özel bir gün...  
Tecrübeli futbolcu eğer sahaya pazubandıyla çıkarsa daha önce 32 kez kaptanlık yapan Fatih Terim’i geçmiş olacak. Bu konu hakkında düşünceleri sorulan milli oyuncu, önemli mesajlar verdi:
‘İNSANLAR MUTLU OLSUN'
“Benim için 10 numara, kaptanlık ihtiyaç olduğu zamanlarda önemli. Bir onur ve gurur ama daha önemlisi var. Benim için saha içerisinde takım arkadaşlarıma yardımcı olabilmekten daha değerli değil kaptanlık. Kaptanlık konusuyla ilgili çok fazla hevesim yok.  
Bana görev verilirse her zaman yaparım. Ülkeme hizmet etmek benim için en büyük onur. Benim hayatımdaki en büyük amaç ülkemin insanını mutlu edebilmek. 22 asist ile en çok asist yapan oyuncu olduğumu ilk kez sizden duydum ve çok mutlu oldum.”
"PASPASÇI BİLE OLURUM"
Arda, 'Kariyerinde Galatasaray için sakladığın son bir imzan var mı?' sorusuna ise şu cevabı verdi:  
“2020’ye kadar Barcelona’yla sözleşmem var ama ben hep Galatasaraylı olarak kalacağım. Elbet bir gün yine Galatasaray’a hizmet etmek isterim. Ama tabii ki bunu belirleyecek olan kulübün imkanları olduğu için bana bir görev düşerse ülke futbolu için paspasçı bile oluruz. Anlatmak istediğim bu...
“Geleceğim için şimdiden bir şey diyemem ama Galatasaray’a her zaman hizmet etmek isterim. En tepesinden en altına kadar bir hayalim var. Bunu ne şekilde yaşarız, futbol bittiğinde veya futbolun içinde bu nasıl olur bilemeyiz.  
Futbol bittikten sonra Emre abi, ben, Burak, Selçuk; hepimiz bu işin içerisinde olmalıyız. Yakın zamanda bırakanlar, Avrupa’yı görmüş olanlar hep bu işin içinde olmalı ki futbolumuz daha da gelişsin.
Genel olarak yaşadığım tecrübeleri işin sonunda ülkeme bir şekilde yansıtmak istiyorum. Ülkemin gençlerine ne şekilde faydalı olursam benim için iyidir.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x