ÜNLÜ MODACI HADİSE’Yİ YERDEN YERE VURDU!

ÜNLÜ MODACI HADİSE'Yİ YERDEN YERE VURDU!

ÜNLÜ MODACI HADİSE'Yİ YERDEN YERE VURDU!

20 Nisan 2017 - 19:10

Ünlü modacı Cengiz abazoğlu'nun açıklamaları Hadise'yi kızdıracak! Stilist kardeşi Derya Açıkgöz'ün tasarımlarını sürekli üzerinde taşıyan ve transparan kıyafetler giymeyi tercih eden güzel popçu Hadise, moda dünyasında yeniden gündem oldu...

Giydiği kostümlerle tarışılan Hadise'ye bir eleştiri de ünlü mocadı Cengiz Abazoğlu'ndan geldi. Renkli Sayfalar'a konuşan Abazoğlu şu açıklamalarda bulundu;

"HADİSE DOĞRU SEÇİMLER YAPMIYOR"

"Ben Hadise'yi çok beğendiğimi söylemek isterim fakat kendi vücut ölçülerine göre doğru seçimler yapmıyor. Doğru seçimler yapsa şahane bir kadın. Her şeyden önce çok güzel büyüleyici bir sesi var."

"GİYDİKLERİ VÜCUT ÖLÇÜLERİYLE ÖRTÜŞMELİ"

"Bedenine göre seçimler yapmadığını düşünüyorum. Vücut ölçülerine göre doğru tercihler yapabilir. Bir sanatçının en özgür olduğu yer sahnedir fakat giydikleri vücut ölçüleriyle örtüşmeli. Nebahat Çehre ve Hande Atizi gerçekten stil sahibi olan kadınlar. "

ALKOÇLAR DA HADİSE'Yİ MODA ÜZERİNDEN VURMUŞTU

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar'da geçtiğimiz günlerde yaptığı "Polemik yapmak istemiyorum. Ama Türk şarkıcıların tarzlarını beğenmiyorum. Sırf marka diye kocaman damgalı kıyafetler giyiyorlar." açıklaması ile Hadise'yi moda üzerinden vurmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x