MASAJLA FORMA GİRİN...

MASAJLA FORMA GİRİN...

MASAJLA FORMA GİRİN...

26 Mart 2017 - 20:10

En çok bilinen soğuk duş yöntemine bir alternatif olan buz masajı göğüslerinizin eski sıkılığını kazanıp tekrar yukarı kalkmasında etkili bir doğal tedavidir. Soğuk hava kompresi dokuların kasılmasını sağlar ve kasılan dokular göğüslerinizin yukarı kalkmasını sağlar.
2 adet buz küpü alın ve buz küpleri ile göğüs çevrelerine dairesel şekilde masaj yapın. Her göğüs için 1 dakika masaj yeterlidir. Yumuşak bir havluyla kurulayın ve hemen uygun bir sutyen giyin. Arkanıza yaslanır pozisyonda 30 dakika bekleyin. Özellikle yazın gün içerisinde bir iki kere bu işlemi uygulayabilirsiniz

Evinizde yetiştirebileceğiniz Aloe Vera’yı jel halinde göğüslerinize sürün ve 10 dakika boyunca dairesel çizgilerle nazikçe masaj yapın. Masaj yapma işlemini bitirdikten sonra 10 dakika daha bekleyin. Daha sonra ılık suyla yıkayıp durulayabilirsiniz. Etkili sonuçlarını gözlemlemek için bu işlemi haftada 4-5 kere tekrar edebilirsiniz.
1 yemek kaşığı Aloe Vera jeli, 1 çay kaşığı mayonez ve 1 çay kaşığı bal ile karıştırın. Oluşturduğunuz maskeyi göğüslerinize sürün ve 15 dakika oturmasını bekleyin. Önce ılık sonra soğuk suyla durulayın. Bu işlemi haftada 1 kere uygulayarak sarkan göğüslerinizi tekrar eski dik haline getirebilirsiniz.

Düzenli olarak uygulayabileceğiniz masaj teknikleri ile dik ve dolgun göğüslere sahip olabilirsiniz...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x