GALATASARAY’IN 3. UÇAĞIDA İNDİ

GALATASARAY'IN 3. UÇAĞIDA İNDİ

G.Saray uçakları yeni transferleri getirmeye devam ediyor. Atatürk Havaalanı dün resmen sarı-kırmızılı renklere boyandı. Gündüz Belhanda, gece ise Maicon İstanbul’a geldi. Taraftar iki yıldızı ilk günden bağrına bastı.

30 Haziran 2017 - 09:08

AKŞAM SEFASI MAİCON!
Sao Paulo'dan transfer edilen Maicon da dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Belhanda gibi coşkulu bir şekilde karşılanan 28 yaşındaki futbolcu, 'Gladyatörvari' görüntüsüyle dikkat çekti. Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Brezilyalı stoper, kendisine verilen Galatasaray atkısını boynuna taktı. Sambacının, bu sabah sağlık kontrolünden geçeceği öğrenildi. Galatasaray Kulübü, 4 senelik sözleşme imzalaması beklenen Maicon ve Belhanda için bugün saat 12.00'de imza töreni yapılacağını açıkladı.

ONA DA 9 MİLYON EURO
Galatasaray'ın yeni transferi Maicon için Sao Paulo'ya yapacağı 8 milyon euro'luk ödemenin planı belli oldu... Buna göre Brezilyalı stoper için imza atılır atılmaz 4 milyon euro ödenecek. Geri kalan 4 milyon euro ise Ocak ve Ağustos 2018 tarihlerinde Sao Paulo'nun hesabına yatacak. Geri kalan 1 milyon euro ise Maicon 25 resmi maçta oynadığında Brezilya kulübüne aktarılacak. Galatasaray yeni transferine yılda 2.6 milyon euro garanti para ödeyecek..

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x