ÇETE LİDERİ ESTETİK AMELİYAT ESNASINDA ÖLDÜRÜLDÜ!

ÇETE LİDERİ ESTETİK AMELİYAT ESNASINDA ÖLDÜRÜLDÜ!

ÇETE LİDERİ ESTETİK AMELİYAT ESNASINDA ÖLDÜRÜLDÜ!

04 Kasım 2017 - 18:01


Meksika'da bir çete lideri, kimliğini saklamak ve parmak izlerini değiştirmek için girdiği estetik ameliyat sırasında öldürüldü.
Meksikalı yetkililerin açıklamasına göre, 'El Kalimba' olarak da bilinen çete lideri Jesus Martin, rakip çetesindeki üyelerden kaçmak için girdiği estetik ameliyatta öldürüldü. Polis, Martin'in Puebla kentindeki bir klinikte ameliyat olduğu sırada silahlı saldırganların kliniği bastığını ve Martin'i ameliyat masasında öldürdüklerini söyledi.

Yapılan açıklamada boru hatlarından illegal olarak petrol kaçakçılığı yapan Martin'in, polisten kaçmak ve rakip çetedeki üyelerden saklanmak için estetik ameliyat geçirmek istediği söylendi.

Meksika'da uyuşturucu kaçakçılığından sonraki en büyük illegal iş olan petrol kaçakçılığı operasyonu uzun bir süredir yürüten Martin'in daha ucuz fiyata satabilmek için petrol çaldığı açıklandı.

Yoğun caddelerde market fiyatıyla satılan petrol oldukça kâr kazandırdığı için, petrol kaçakçılığı şu an Meksika'da pek çok ailenin en büyük iş kaynağı olarak görülüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x