CHP’DEN AK PARTİ’YE FLAŞ YANIT! ’TELAŞ ETTİKLERİ BELLİ’

CHP'DEN AK PARTİ'YE FLAŞ YANIT! 'TELAŞ ETTİKLERİ BELLİ'

CHP'DEN AK PARTİ'YE FLAŞ YANIT! 'TELAŞ ETTİKLERİ BELLİ'

16 Ağustos 2017 - 16:38


CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Enis Berberoğlu üzerinden yapılan tartışmalara değinerek, "CHP Genel Başkanını susturamazsınız dedik, susturamayacaklar" dedi.
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, MYK gündemi devam ederken gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Tezcan, "Yine bir şehidimiz var Şırnak'ta. Acımız büyük hain PKK terör örgütü nün saldırısı sonucu bir şehidimiz daha yüreklerimizi kavurdu. Millet olarak başımız sağ olsun. Ter ile kararlı bir şekilde mücadele edeceğiz. Terörün olmadığı bir Türkiye, dünya istiyoruz" dedi. Enis Berberoğlu üzerinden yapılan tartışmalara değinen Tezcan şu ifadeleri kullandı: "CHP Genel Başkanını  susturamazsınız dedik, susturamayacaklar. Konuşmaya devam edeceğiz. Ne Berberoğlu'nu ne CHP'yi ne de CHP Genel Başkanını onlara yem edeceğiz. 

TELAŞ ETTİKLERİ BELLİ

Bunları söylediğimizde rahatsız oluyorlar. Bugün AK Parti sözcüsü Mahir Ünal, yazılı açıklama yapmış bugün. Telaş ettikleri belli. Baltayı taşa vurduklarını fark ettikleri de belli ama ilginç bir şey var. Hakaret, iftira, tehdit ve küfür içeren sözlerle provakatif davrandığımızı söylüyor. Milletin vicdanına sesleniyorum, konuşmaları dökün ve dinleyin provakatif davranana, küfrü eden kim?

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x