YİNE HAFRİYAT FACİASI! KÜÇÜK YUSUF MUCİZE ESERİ KURTULDU

YİNE HAFRİYAT FACİASI! KÜÇÜK YUSUF MUCİZE ESERİ KURTULDU

İstanbul'da kentsel dönüşüm nedeniyle hemen her gün hafriyat kamyonu dehşeti yaşanıyor. Kartal'da dün mahallede bisiklet süren çocuk, hafriyat kamyonu altında kaldı.

01 Temmuz 2017 - 12:22

İstanbul'da hafriyat kamyonları dehşet saçmaya devam ediyor. Son 14 ayda 12 kişinin ölümüne yol açan hafriyat kamyonları, dün Kartal Esentepe Mahallesi'nde minik bir çocuğun daha ölümüne yol açacakken 6 yaşındaki Yusuf Baykan, mucize eseri kurtuldu.

HAFRİYAT KAMYONUNUN TEKERİNİN ALTINDA KALDI
Bisikletiyle giderken yanında hafriyat kamyonunu görünce panik olup yere düşen Baykan, kamyonun tekerinin altında kaldı. Çevredekilerin olayı fark edip bağırmaları üzerine, ismi öğrenilemeyen kamyon sürücüsü, aracını durdurdu. Kamyonun dingilinin havada olması sebebiyle tekerlek ile yer arasında sıkışan Baykan, hafif yaralandı.

KAMYONUN HAREKET ETMEMESİ İÇİN VATANDAŞLAR SEFERBER OLDU
Baykan'ın kurtarılması için seferber olan vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Vatandaşlar, kamyonun yerinden hareket etmemesi için havadaki dingilin altına taş sıkıştırıp aracın arkasına iş makinesi yasladı.

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI
Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan Baykan, ambulansla hastaneye kaldırılırken, kamyon sürücüsü de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

DAHA ÖNCEDEN DE FACİA YAŞANACAKTI
İstanbul Beykoz'da moloz yüklü hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından yol kenarındaki toprak yığınına çarparak durdu. Kamyonun çay bahçesine yaklaşık 1 metre kala durması olası bir faciayı önledi. Çay bahçesinde panik yaşandı.

14 AYDA 12 KİŞİ ÖLDÜ
Kamyonun çarptığı otomobile 10 dakika önce 5 kişilik bir ailenin akü takviyesi yaptığı, aracı çalıştıramayınca olay yerinden ayrıldıkları öğrenildi. Kamyonun sürücüsü Hanefi Akyasan kabinde sıkıştı. Ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Son 14 ayda İstanbul'da hafriyat kamyonlarının yol açtığı kazalarda 12 kişi öldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x