700 TL İÇİN !

700 TL İÇİN !

06 Kasım 2016 - 12:48

Edirne'de Yünlüce köyünde oturan Hüseyin Kılıç’ı (81) döverek üzerindeki 700 TL'yi aldıktan sonra bir tarlaya atarak ölümüne neden olan E.K (21) ile C.S. (17) kentte gezerken şüphe üzerine yakalandı.

 

Lalapaşa ilçesinin Yünlüce köyünde tarlada bir kişinin yerde baygın yattığı ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri yaşlı bir adamı ağır yaralı olarak buldu. Yüzüne aldığı tekme darbeleriyle dövüldüğü belirlenen kişi Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma yaptığı çalışmada kimliğini Hüseyin Kılıç olarak belirlediği kişi, hastanede hayatını kaybetti.

Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları darp sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Kılıç’ın üzerindeki 700 TL’nin gasp edildiğini belirledi. Jandarma Edirne Emniyet Müdürlüğü’nü olayla ilgili bilgilendirince iki kurum ekipleri olayı aydınlatmak içih çalışma başlattı.

ŞÜPHE ÜZERİNE YAKALANDILAR

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Talatpaşa Asfaltı üzerinde hareketlerinden şüphelendiği iki genci durdurup, kimlik bilgileri üzerinden araştırma yaptı. Araştırmada 21 yaşındaki E.K.’nin asker kaçağı, 17 yaşındaki C.S.’nin de kayıp olarak arandığını ve Lalapaşa ilçesi nüfusuna kayıtlı olduklarını belirledi.

Gözaltına alınan iki kişinin üzerlerinde darp edilerek öldürülen Hüseyin Kılıç’a ait PTT kartı ile özel eşyaları bulundu. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen C.S., Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde, E.K., Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ayrı ayrı sorguya alındı. E.K., sorgusunda Hüseyin Kılıç’ı, arkadaşı C.S.,’nin döverek öldürdüğünü kendisinin ise suçsuz olduğunu söyledi.

Sağlık kontrolüne götürülen zanlılardan E.K., gazetecilerin, "Neden öldürdünüz?" sorusuna, "Ben öldürmedim" karşılığını verdi. Gözaltındaki şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x