ÜNLÜ SANATÇI KÖPRÜDE HAYAT KURTARDI !

ÜNLÜ SANATÇI KÖPRÜDE HAYAT KURTARDI !

03 Kasım 2016 - 10:59

 

Sanatçı ve oyuncu Yavuz Bingöl dün 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde yaşanan intihar girişimini engelledi. Bingöl'ün gelmesiyle intihar etmek isteyen şahıs kararından vazgeçti.

Rol aldığı dizinin Beykoz Kundura Fabrikası'nda kurulan setine gitmeye çalışan Yavuz Bingöl, köprüdeki intihar girişimine tanık oldu. Korkuluklara çıkarak kendisini aşağı bırakmakla tehdit eden kişiyi gören Bingöl, aracından inerek intihar teşebbüsünde bulunan kişinin yanına gidip yaklaşık 10 dakika konuştu.

"SETE GEÇ KALDIK AMA HAYAT KURTARDIK"

Bingöl, depresyona girdiği öğrenilen şahsı intihardan vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. O anları Sabah'a anlatan Bingöl, "Çok bir şey yapmadım. İntihar girişimi olduğunu öğrenince inip bakmak istedim. Benim hayranım olduğunu söyledi. Beni görünce sakinleşti. Dizi setine geç kaldık ama hayat kurtardık" diye konuştu.

TRAFİK AKSADI

Söz konusu şahıs, bir süre sonra bölgeye ulaşan Müzakere ve Rehine Kurtarma Timi'nde görevli polislerce korkuluklardan indirildi. Olay nedeniyle Avrupa'dan Anadolu istikametine geçişte trafik yoğunluğu yaşandı.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x