Hayat Bazen Tatlıdır’ın yeni bölümde neler yaşanacak? İşte...

Hayat Bazen Tatlıdır'ın yeni bölümde neler yaşanacak? İşte yeni fragman!

Hayat Bazen Tatlıdır'ın yeni bölümde neler yaşanacak? İşte yeni fragman!

19 Şubat 2017 - 12:08 - Güncelleme: 19 Şubat 2017 - 12:11

Başrollerinde Birce Akalay, Kanbolat Görkem Arslan ve Ufuk Özkan'ın yer aldığı Hayat Bazen Tatlıdır, 17. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Cerrah, Hayat öğretmene planlı bir evlenme teklifi yapıyor. Peki Hayat, Cerrah'ın evlenme teklifini kabul edecek mi?
Hayat, Cerrah’ın evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Gözde ve Koray, Sevda ve Burak’ın yakınlaşması karşısında şoktadır! Gözde Burak’ı terk eder. Koray ise, bu olayla birlikte Sevda’yı kıskandığını ve ona karşı duyguları olduğunu fark eder!

Birtanem, Cerrah’ın Hayat’a romantik ve planlı bir evlenme teklifi ettiğini duyunca, Şerif’ten de daha güzel bir evlenme teklifi ister. Şerif, Loçko ve diğerlerinin yardımıyla romantik bir evlenmek teklifi arayışına girerken, başına gelmeyen kalmaz! Hayat, Yeşim ile beraber Cerrah’ın değişip değişmediğini görmek için Cerrah’a oyun oynarlar. Ancak bu oyundan sonra Hayat’ı hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir!

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Gedikli Anadolu lisesi nefesleri tutmuş Hayat Hoca’nın kararını beklerken Cerrah, Hayat’ın peşini bırakmamaya kararlıdır. Şule, Hayat’ın gideceği yönünde haberler duyunca sevinir. Fakat, Cerrah’ın tutumu karşısında hayal kırıklığına uğrayan Şule, başına geleceklerden habersizdir! Kardeşi Sevda’nın karşısına hiç beklemediği bir şekilde çıkar!
Şerif ve Birtanem cephesinde düğün hazırlıkları sürerken Birtanem Şerif’in kendisini aldattığından şüphe eder! Burak Gözde’nin internete düşen videosunu görünce Gözde’ye tepkisi sert olur! Burak ve Gözde, Hayat’ın görüşme yasağına karşı ise ilginç bir çözüm bulur! Emoji ve diğerleri Abidin ile Asya’nın arasını yapmak için Loçko’dan yardım ister! Loçko yakın arkadaşı ile sevdiği kız arasında kalır… Koray sevgililer günü için bir parti düzenler ve herkesi davet eder. Bu partide özellikle Burak ve Sevda arasında beklenmedik olaylar olacaktır!

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x