ŞİRKETTE NE BULDUYSA AŞAĞIYA ATTI

ŞİRKETTE NE BULDUYSA AŞAĞIYA ATTI

ŞİRKETTE NE BULDUYSA AŞAĞIYA ATTI

12 Mayıs 2017 - 08:20

Antalya'da sinir krizi geçiren M.A. çalıştığı işyerine ait ofisin balkonundan eşyaları, caddeye attı. M.A. işyerinin kapısını kırarak içeri giren polisler tarafından gözaltına alındı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi'nde yaşandı. Petrol ürünleri satışı yapan bir şirkete ait apartman dairesindeki işyerinden gelen gürültü üzerine bina sakinleri ofisi kontrol etmek istedi. Vatandaşlar balkonda elinde tekli koltukla bekleyen M.A.'yı fark etti. Kadının koltuğu yola atacağını tahmin eden vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri caddeyi güvenlik amaçlı trafiğe kapattı. Ekipleri gören M.A. sinirlenerek önce koltuğu sonra da ofisteki yazarkasa, erkek ayakkabıları, ikili koltuk, bilgisayar monitörü, mutfak eşyaları ve bira şişelerini fırlatmaya başladı. Binanın önündeki cadde, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. 

Dairenin kapısı kilitli olduğu için ofise giremeyen polis, itfaiyeden destek istedi. Yaklaşık 2 saatlik çabanın ardından kapıyı kırarak içeri giren polisler M.A.'yı gözaltına almak istedi. M.A. bir süre direndi. Elleri kelepçelenerek gözaltına alınan M.A.'nın alkollü olduğu belirlendi. Ekip aracına bindirilen kadın, hastanedeki müdahaleden sonra ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Yola atılan ofis eşyalarının belediye temizlik görevlilerince toplanmasından sonra cadde yeniden trafiğe açıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x