FETÖNÜN 30 YILLIK EVLİLİK KATALOĞU BULUNDU

FETÖNÜN 30 YILLIK EVLİLİK KATALOĞU BULUNDU

FETÖNÜN 30 YILLIK EVLİLİK KATALOĞU BULUNDU

13 Haziran 2017 - 08:48

FETÖ'nün örgüt içi evlilik yapılanmasına ait 30 yıllık çöpçatanlık kataloğu ele geçirildi. İlk kez ortaya çıkan kayıtlarda kişilerin fotoğraflı profilleri de yer alıyor.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Kaynak Holding soruşturmasında FETÖ'nün örgüt içi evlilik yapılanmasına dair 30 yıllık deliller bulundu. FETÖ'nün örgüt üyeleri dışında evliliğe sıcak bakmadığı için böyle bir yapılanma kurduğu belirlendi. Bulunan arşivde 1987 yılından bu yana FETÖ'nün kadın ve erkek üyelerine yönelik evlilik kataloğu hazırladığı tespit edildi. Kaynak Holding'in gizli arşivlerinde ele geçirilen belgelerde damat adayının genel özelliklerinin yanında gelin adayında aradığı özellikler sıralanıyor.
ÖZELLİKLERİ SIRALAMIŞ

Ele geçirilen belgelerde 1987 yılında kaydedildiği belirlenen katalogda Işıklar Askeri Lisesi mezunu bir TSK personeli örgüt üyesinin beğendiği renkler, lakabı, özel zevkleri, sevdiği yemekler bölümü mevcut. Bu bölümden sonra evlenmek istediği gelin adayında aranan özellikler sıralanmış.
DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI ARŞİVDE

Örgüt üyelerinin tüm özellikleri fotoğrafları oluşturulan profillerde yer alıyor. Savcılık araştırmasında katalogdaki isimlerin daha sonra evlendirildiğini, düğün ve nişan fotoğraflarının yine bu arşivde tutulduğunu tespit etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x