TARİŞ ZEYTİNYAĞI’NDA BAYRAK DEVRİ

TARİŞ ZEYTİNYAĞI'NDA BAYRAK DEVRİ

09 Kasım 2016 - 09:37

Tariş Zeytinyağı’nda bayrak devri

 

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği’nde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunurken yaşamını kaybeden Milas Kooperatif Temsilcisi Şerafettin Alkaya’nın bayrağını, Aydın Ortaklar’dan Mehmet Tokgöz devraldı.

 

Zeytin ve Zeytinyağı Birliği’nin yeni Yönetim Kurulu ÜyesiMehmet Tokgöz, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Aynı zamanda eğitim emekçisi olan Mehmet Tokgöz, yeni görevi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

“VAR GÜCÜMÜZLE UĞRAŞ VERECEĞİZ”

Devraldığı görevi hakkıyla yerine getirmek istediğini dile getiren Tokgöz, “Kurumun devamlılığı açısından da bu görevlerin önemi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle var gücümüzle Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği’nin başarısı için uğraş vereceğiz” dedi. Çocukluğundan bu yana zeytin ağaçları içinde olduğunu da kaydeden Tokgöz, geçmişinde ve geleceğinde zeytin ağacının çok büyük bir öneme sahip olduğunu, onu daha da ileri taşımak için çaba sarf edeceğini vurguladı.

 

Tokgöz’ün, Ortaklar Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Kooperatifi’ nin yanı sıra Ortaklar İncir Kooperatifi üyeliği de bulunuyor. Aydın 1951 doğumlu olan Tokgöz, evli ve iki çocuk babası.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x