BUCA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞÜYOR

BUCA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞÜYOR

BUCA ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞÜYOR

30 Aralık 2016 - 14:02

Buca’ya 100 bin çiçek

Kış ortasında bahar havası

Buca Belediyesi, yeni yıl öncesi mevsimlik çiçeklerle kenti süslemeye başladı. Kentin farklı noktalarında çiçeklendirme çalışması başlatan Buca Belediyesi, ilçeye renk katıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile ana arterler, orta refüjler, meydanlar ve parklara birbirinden renkli ve kokulu 100 bin adet mevsimlik çiçek dikilecek. Bir ay sürecek çalışmaların ardından Buca adeta çiçek bahçesine dönüşecek.

Kentin alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra kent estetiğine de önem veren Buca Belediyesi, soğuk hava koşullarına uygun çiçeklerle ilçeye adeta bahar havası getirdi. Buca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile kentin ana arterleri mevsimin tüm coşkusunu taşıyan çiçeklerle donatılıyor.

Bir ay sürmesi planlanan çalışmalarda ana arterler, yeşil alan, refüj, kavşak ve parklara hercai menekşe, portakal nergis, çuha, süs lahana ve siklamen çiçeği dikilecek. Vatandaşların da şimdiden beğeni ile karşıladığı çalışmaların ardından Buca rengarenk olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x