HAFTASONU HANGİ FİLMLER VİZYONDA?

HAFTASONU HANGİ FİLMLER VİZYONDA?

HAFTASONU HANGİ FİLMLER VİZYONDA?

03 Haziran 2017 - 11:36 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 11:37

Haftasonu sinemaya gitmek isteyenler için vizyondaki filmleri derledik. İşte bu hafta vizyonda olan filmler...

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta üçü yerli, yedi yeni film girdi. Kadın bir süper kahramanın hikayesini anlatan Wonder Woman ve 90’ların popüler dizisi Sahil Güvenlik’in sinema uyarlaması haftanın öne çıkmaya aday filmlerinden.

90'ların meşhur dizisi Sahil Güvenlik (Baywatch) beyazperdeye uyarlaması olan filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Zac Efron üstlenirken, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Jon Bass, Kelly Rohrbach ve Ilfenesh Hadera da kadroda yer alıyor.

Konusu:

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Emerald körfezinde bir yerel kahramana dönüşmüştür. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevlerini mükemmel bir şekilde yerine getirmektedir. Ancak günün birinde aralarına yeni bir ekip üyesi daha katılır. Bu küstah yeni cankurtaran Mitch'in sinirlerini bir hayli zorlayacaktır. Ancak koyu tehdit eden bir suç planı su yüzüne çıkınca ikili aralarındaki çekişmeyi bir kenara bırakıp birlikte olmak zorundadır.

Bambaşka

Bahadır Abşin'in yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu ve yapımcılığını ise Bülent Aydoslu üstleniyor. Filmde Buse Sevindik, Cansu Taşkın, Birgül Ulusoy, Caner Tanrıverdi gibi isimler rol alıyor. 

Konusu:

Doğa, hayatı çok seven üniversiteli genç bir kadındır. Hayatı sıradan seyrinde devam eden genç kadının hayatı başına gelen trajik bir kaza sonucunda tamamen değişir. Bu travma sonrası Doğa hayata olan heyecanını kaybeder ve mutsuz bir hayat sürmeye başlar. 

Bir Damla Aşk

Yerli romantik film Bir Damla Aşk’ın yönetmen koltuğunda Berk Aygül oturuyor. Başrollerini ise Öykü Bozkurt, Sıla Seda Kansu ve Can Karakoç oynuyor.

Konusu: 

20'li yaşlarında bir üniversite öğrencisi olan Hasa bir gün çocukluk aşkı olan Damla ile karşılaşır. Hobi olarak oyunculuk eğitimi aldığı atölyenin kamp organizasyonuna Damla'yı da davet eden Hasan'ın bilmediği şey Damla'nın Sarı lakaplı bir sapığı olduğudur. Sarı Hasan ile Damla'yı sevgili sanır ve Damla'yı kaçırarak herkese zehir eder. Polislerin müdahalesi ile durumların durulduğu sanılsa da Hasan artık büyük bir düşman kazanmıştır. Damla Hasan'ın yakın arkadaşı olan Batuhan'dan hoşlanmaya başlasa da umudunu kaybetmeyen Hasan Damla için bir doğum günü kutlaması düzenler. Ancak bu işleri iyice karıştıracaktır.

Nefrin

Arda Kural ve Tuğba Özay gibi isimlerin oynadığı yerli korku filminin yönetmenliğini Gülşen Güner yapıyoır. Filmde ayrıca Metin Yüksel, Eylem Doğan, Gülten Kesgin, Murat Ercanlı, Aydan Çakır ve Ece Baykal gibi isimler de rol alıyor.

Konusu: 

Filmde Aras ve Enes adında iki gencin başından geçen olaylar konu ediliyor. İkili babaları vefat edince hayatlarının tamamen değişeceğini düşünürler. Ancak Enes’in eşi babadan kalma mirasın ikiye bölünmesinden rahatsızdır. Tek derdi Araf’tan kurtulmaktır. Büyülere ve doğaüstü güçlere son derece bağlı olduğundan planlarını bu doğrultuda yapmaya başlar. Enes’i ikna etmesi çokta zor olmamıştır. Araf’a delirmesi için büyük bir büyü yapılır. Bu büyü Araf’ın gördüğü rüyaların etkisinde kalarak delirmesine neden olur.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x